- Το Middle-earth επιστρέφει: Δύο θρυλικά παιχνίδια επιστρέφουν σε κονσόλες - 15 Οκτωβρίου 2026
- Γιατί εξαφανίστηκε ξαφνικά το Trover Saves The Universe από το Switch eShop - 15 Οκτωβρίου 2026
- Το The Ascent έρχεται στο Switch 2 – Η ουτοπία έγινε φυλακή - 15 Οκτωβρίου 2026
Ο CEO της Square Enix , Takashi Kiryu , αναφέρθηκε στη στρατηγική πολλαπλών πλατφορμών που η εταιρεία υποστηρίζει πως θα ωφελήσει περαιτέρω τους χρήστες του Nintendo Switch 2 . Η Square Enix έχει αποδειχθεί σταθερός υποστηρικτής του Nintendo Switch 2 από την κυκλοφορία του, και ο CEO δηλώνει ότι η ιαπωνική εταιρεία επιθυμεί να ενισχύσει αυτή τη συνεργασία, προφανώς επειδή έχει δει επιτυχία με τις κυκλοφορίες τους στην πλατφόρμα.
Συνεχίζοντας, ο Kiryu εξήγησε ότι στόχος είναι να αναπτυχθούν και να τελειοποιηθούν υποσχόμενοι Intellectual Property τίτλοι, ώστε να αποφέρει συγκεκριμένα οφέλη από αυτούς τους νέους τίτλους. Παράλληλα, η εταιρεία επιθυμεί να προωθήσει περαιτέρω τη στρατηγική πολλαπλών πλατφορμών , με ιδιαίτερη έμφαση στο Nintendo Switch 2 .
Πρόκειται για μια κίνηση που επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της Square Enix στο Nintendo Switch 2 , και η οποία αναμένεται να ενισχύσει το ενδιαφέρον των παικτών για το σύστημα. Η επιτυχία των κυκλοφοριών της εταιρείας στην πλατφόρμα έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ενθαρρυντική για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας.

