- 29 Οκτωβρίου 1897: Η πιο τρομακτική νύχτα της ζωής του Declan Ward μόλις απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας - 15 Σεπτεμβρίου 2026
- Αξίζουν ακόμα τα χρήματα σου στο Switch Online; Η Nintendo σου δίνει δύο επιλογές, αλλά… - 14 Σεπτεμβρίου 2026
- 63% των Αμερικανών αγοράζουν ακόμα Nintendo: Η νέα πραγματικότητα των φυσικών πωλήσεων - 14 Σεπτεμβρίου 2026
Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa , αποκάλυψε ότι πάνω από 800.000 άνθρωποι έχουν ήδη επισκεφτεί το Nintendo Museum στο Κιότο της Ιαπωνίας, από τότε που το μουσείο άνοιξε για το κοινό τον Οκτώβριο του 2024 . Το μουσείο διαθέτει μια σειρά από διαδρατικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως μεγάλους, υπερμεγέθεις controllers και ρετρό κονσόλες που είναι πλήρως λειτουργικές, καθώς και ένα πολυτελές καφέ για χαλάρωση.
Ο Furukawa δήλωσε ότι το μουσείο άνοιξε τον Οκτώβριο του 2024 και όπως φαίνεται, έχει ήδη διανύσει πάνω από έναν χρόνο λειτουργίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα για το τέλος Απριλίου 2026 , έχουν επισκεφτεί το μουσείο πάνω από 800.000 άνθρωποι. Η διοίκηση της Nintendo πιστεύει ότι το μουσείο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με τα προϊόντα και τα διάφορα αντικείμενα που η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια των ετών.

