Ειδήσεις

6% πάνω η μετοχη της Nintendo με την ανακοίνωση της Zelda ταινίας

6% πάνω η μετοχη της Nintendo με την ανακοίνωση της Zelda ταινίας
Braveheart1980
Βρείτε με σε

H Nintendo δήλωσε ότι σχεδιάζει να αναπτύξει μια live action ταινία για το The Legend of Zelda, έναν από τους πιο δημοφιλείς τίτλους της, καθώς ο γίγαντας των παιχνιδιών προσπαθεί να επαναλάβει την επιτυχία που είχε με την ταινία Mario.

Ο Shigeru Miyamoto, δημιουργός του Zelda, και ο Avi Arad, πρόεδρος της Arad Productions Inc. που έχει υπάρξει παραγωγός σε πολλές επιτυχημένες ταινίες της Marvel, θα είναι παραγωγοί της ταινίας Zelda.

Η Nintendo επιδιώκει να αξιοποιήσει την ισχυρή αναγνωρισιμότητα των χαρακτήρων της σε τομείς όπως οι ταινίες, με την ελπίδα να οδηγήσει τους χρήστες να αγοράσουν την παιχνιδομηχανή της, το Switch. Η ιαπωνική εταιρεία πιθανόν να έχει ενισχυθεί από την επιτυχία της ταινίας “The Super Mario Bros. Movie“, η οποία έχει αποφέρει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office από την κυκλοφορία της τον Απρίλιο. Η παραγωγή της ταινίας έγινε σε συνεργασία με την Universal Studios.

Οι επενδυτές είχαν φοβηθεί ότι οι πωλήσεις της κονσόλας Nintendo Switch που μετρά περισσότερα από έξι χρόνια ζωής είχαν φτάσει στο αποκορύφωμά τους. Όμως η ταινία Mario ώθησε τον κόσμο να αγοράσει την κονσόλα και τα παιχνίδια. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους η Nintendo αύξησε την Τρίτη τις προβλέψεις της για τα κέρδη και τις πωλήσεις της για το σύνολο του έτους.

Η Nintendo θα ελπίζει σε παρόμοια επιτυχία με την ταινία Zelda. Και η εταιρεία επιδιώκει επίσης να επωφεληθεί από το παιχνίδι “The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” που κυκλοφόρησε πρόσφατα και το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 19 εκατομμύρια κομμάτια από την κυκλοφορία του τον Μάιο.

Οι επενδυτές ελπίζουν πιθανότατα το ίδιο με τις μετοχές της Nintendo να σημειώνουν άνοδο 6% στην Ιαπωνία την Τετάρτη.

Η Nintendo θα συγχρηματοδοτήσει την ταινία Zelda με τη Sony Pictures. Η Nintendo θα χρηματοδοτήσει περισσότερο από το 50% της ταινίας και η Sony Pictures θα είναι υπεύθυνη για την κινηματογραφική διανομή. Ο Wes Ball θα σκηνοθετήσει την ταινία

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση