Ειδήσεις

[Υπενθύμιση] Μην βουτάτε τα Zelda Game Boy cartridge σας σε χυμό πορτοκαλιού

[Υπενθύμιση] Μην βουτάτε τα Zelda Game Boy cartridge σας σε χυμό πορτοκαλιού
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Φαίνεται προφανές, αλλά το να βάζετε τα παλιά cartridge βιντεοπαιχνιδιών σας μέσα σε χυμό πορτοκαλιού δεν είναι καλή ιδέα. Αυτό είναι το μάθημα που ο Solderking μας έδωσε αυτήν τη στιγμή καθώς -και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε- ο Burley ζητά συχνά από τους θεατές του να στέλνουν αντικείμενα που δεν λειτουργούν με το πιο πρόσφατο να είναι ένα αντίγραφο του The Legend του Zelda: Oracle of Seasons που, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, έκανε βουτιά σε χυμό πορτοκάλι.

Το παιχνίδι καθαρίστηκε στο μέγιστο δυνατό και μάλιστα λειτούργησε για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά όταν έφτασε στο γραφείο του Burley αρνιόταν να εκκινήσει. Όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο, ο Burley είναι έκπληκτος για το πόσο καλά φαίνεται να είναι το παιχνίδι όταν ανοίγει την κασέτα αρχικά – αλλά, αφαιρώντας τα εξαρτήματα , ανακαλύπτει γρήγορα ότι δεν καθαρίστηκε ολόκληρος ο χυμός πορτοκαλιού και το όξινο υγρό έτρωγε αθόρυβα τα ίχνη του χαλκού για αρκετό καιρό.

Η λύση? Ο Burley απομακρύνει τη διάβρωση και στη συνέχεια αρχίζει να αναδημιουργεί επιμελώς τις κατεστραμμένες συνδέσεις.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση