Ειδήσεις

Τον Αύγουστο ξεκινάνε τα γυρίσματα του Sonic the Hedgehog 3

Τον Αύγουστο ξεκινάνε τα γυρίσματα του Sonic the Hedgehog 3
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η αποκάλυψη της αρχικής ταινίας Sonic the Hedgehog δεν πήγε καθόλου καλά, καθώς ο κόσμος ήταν εξαιρετικά αναστατωμένος με τον σχεδιασμό του Sonic. Παραδόξως, οι υπεύθυνοι άκουσαν τον κόσμο και πήγαν την εμφάνιση του Sonic πίσω στο σχεδιαστήριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα σχέδιο που φάνηκε να αρέσει στον κόσμο, γεγονός που άνοιξε το δρόμο για την εισπρακτική επιτυχία.

Αυτή η πρώτη ταινία ακολουθήθηκε γρήγορα από ένα sequel που έφερε με τη σειρά του, νέα αύξηση κερδών. Μετά από αυτό, ανακοινώθηκε μια spin-off σειρά για την Paramount+, μαζί με την επιβεβαίωση μιας τρίτης ταινίας, η οποία θα φτάσει στις 20 Δεκεμβρίου 2024.

Για να προλάβει να κυκλοφορήσει αυτή η ταινία τον Δεκέμβριο του 2024, τα γυρίσματα θα πρέπει να ξεκινήσουν αρκετά σύντομα. Αν και η SEGA και η Paramount δεν έχουν προβεί σε επίσημη ανακοίνωση, τα δελτία παραγωγής δείχνουν ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο του 2023. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει λόγω της απεργίας των συγγραφέων, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση