Ειδήσεις

Το Xbox δεν έχει “κανένα σχέδιο” να επιτρέψει στους παίκτες της Nintendo ή του PlayStation να χρησιμοποιούν το Game Pass

Το Xbox δεν έχει “κανένα σχέδιο” να επιτρέψει στους παίκτες της Nintendo ή του PlayStation να χρησιμοποιούν το Game Pass
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Xbox δεν θα φέρει το δημοφιλές Game Pass στις κονσόλες Nintendo ή PlayStation. Η συνδρομητική υπηρεσία του τεχνολογικού γίγαντα εισήχθη το 2017, η οποία επέτρεπε στους χρήστες να παίζουν δωρεάν όσα παιχνίδια ήθελαν από έναν τεράστιο κατάλογο τίτλων.

Ενώ το Game Pass αποδείχθηκε τεράστια επιτυχία για το Xbox, ο CEO Phil Spencer απέρριψε την ιδέα να το φέρει σε άλλες πλατφόρμες. Μιλώντας στο Windows Central, ο Phil εξήγησε γιατί οι παίκτες του PlayStation και της Nintendo δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία.

Δήλωσε: “Η υπηρεσία δεν θα έχει καμία σχέση με την υπηρεσία αυτή: Αυτό που βλέπουμε στο Game Pass είναι μια υπηρεσία που υποστηρίζει όλα τα είδη παιχνιδιών, από τα μεγαλύτερα παιχνίδια μέχρι τα άγνωστα indie παιχνίδια που δεν ήξερες ότι θα σου άρεσαν μέχρι να τα παίξεις“.

Το αφεντικό του Xbox αποκάλυψε επίσης ότι η εταιρεία ξόδεψε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να διασφαλίσει ότι θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες.

Και συνέχισε: “Θα ήθελα να σας πω ότι η εταιρεία έχει την ευκαιρία να κάνει πολλά πράγματα για να κάνει το καλύτερο δυνατό: Το Game Pass είναι ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητας της κονσόλας Xbox. Και νομίζω ότι θα συνεχίσει να είναι αυτό. Και θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε μελλοντικούς τρόπους για να καινοτομήσουμε σε όλο το χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών και την πλατφόρμα μας. Αυτό στο οποίο θέλω να επικεντρωθώ είναι το πώς θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε για τους ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί στην πλατφόρμα υλικού μας. Και πώς θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε ότι θα νιώθουν υπέροχα για την επένδυσή τους σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει“.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση