Ειδήσεις

Το Wii Sports θα μπορούσε να ενταχθεί στο Hall of Fame των βιντεοπαιχνιδιών

Το Wii Sports θα μπορούσε να ενταχθεί στο Hall of Fame των βιντεοπαιχνιδιών
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ήρθε και πάλι εκείνγ η εποχή του χρόνου που το Strong Museum ανακοινώνει τους φιναλίστ του “World Video Game Hall of Fame” και για το 2023 έχουν προταθεί δύο κλασικά παιχνίδια της Nintendo.

Πρώτα είναι ο τίτλος Wii Sports που κυκλοφόρησε το 2006 στο Wii – με πέντε αθλήματα με motion controls σε μια συλλογή, και μετά έχουμε το GoldenEye 007, το shooter της Rare για το N64 από το 1997. Όσο καταπληκτικοί κι αν είναι αυτοί οι δύο τίτλοι, έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρό ανταγωνισμό.

Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες περιλαμβάνουν τα εξής παιχνίδια: το επιδραστικό FPS Quake της id Software, το θρυλικό RTS Age of Empires της Microsoft, το αναμφισβήτητα καλύτερο CoD – Call of Duty 4: Modern Warfare, τη μακρόχρονη σειρά FIFA της EA, το Angry Birds, την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά NBA της 2K, το επιτυχημένο The Last of Us της Naughty Dog για το PlayStation, την επιτυχία του 1996 Barbie Fashion Designer, το πρωτοποριακό παιχνίδι φαντασίας Wizardry του 1981 και το πρώτο εμπορικό βιντεοπαιχνίδι Computer Space – που χρονολογείται από το 1971.

Μπορείτε να ψηφίσετε μία φορά την ημέρα, και τα τρία παιχνίδια που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους του κοινού θα υποβληθούν σε ένα ψηφοδέλτιο για να ενταχθούν στις άλλες “τρεις καλύτερες υποβολές” από τα μέλη της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής Επιλογής. Οι τελικοί υποψήφιοι θα αποκαλυφθούν στις 4 Μαΐου.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση