Ειδήσεις

Το Switch θα χει 7ετή κύκλο ζωής και περαιτέρω αύξηση πωλήσεων στο 3ο έτος

Το Switch θα χει 7ετή κύκλο ζωής και περαιτέρω αύξηση πωλήσεων στο 3ο έτος
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο Atsushi Hosokawa της Media Create (μια ιαπωνικής εταιρείας που παρακολουθεί τις πωλήσεις ) έχει προβεί σε μερικά ενδιαφέροντα σχόλια σε συνέντευξή του στο Bloomberg . Ο Hosokawa λέει ότι «το Switch θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και το τρίτο έτος», σημειώνοντας ότι αναμένει ότι οι hardware πωλησεις θα κορυφωθούν κατά το οικονομικό έτος που ξεκινάει τον Απρίλιο του 2019. Αυτό, με τη σειρά του, υποδηλώνει ότι οι πωλήσεις θα ξεπεράσουν το φετινό αναθεωρημένο στόχο των 17 εκατομμυρίων.

Η ίδια έκθεση αναφέρει ότι οι αναλυτές της Wall Street διχαζονται καθώς ορισμένοι αναμένουν ότι η κονσόλα θα πουλήσει λιγότερες μονάδες το επόμενο οικονομικό έτος σε αντίθεση με το τρέχον έτος. Οι προσεχείς μήνες θα μας δώσουν την οριστική απάντηση σε όλα αυτά, βέβαια, αλλά σίγουρα θα αποτελέσει ένα ακόμη ζωτικό έτος.

Παρεμπιπτόντως, ο Hosokawa δήλωσε ότι “αναμένει τον κύκλο ζωής του Switch στα επτά χρόνια“. Αυτό θα σήμαινει ότι το Switch θα εξακολουθήσει να υποστηρίζεται μέχρι το 2024. Με το 3DS να φτάνει τα όγδοά γενέθλια του στην Ιαπωνία, η εκτίμηση αυτή μπορεί να θεωρηθεί “ασφαλής” αν μη τι άλλο.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση