Ειδήσεις

Το Hogwarts Legacy αναφέρει “πρόσθετες ενημερώσεις και χαρακτηριστικά” στο δωρεάν update του καλοκαιριού

Το Hogwarts Legacy αναφέρει “πρόσθετες ενημερώσεις και χαρακτηριστικά” στο δωρεάν update του καλοκαιριού
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι οπαδοί του Hogwarts Legacy έχουν κάτι να περιμένουν αυτό το καλοκαίρι, καθώς το παιχνίδι λαμβάνει “πρόσθετες ενημερώσεις και λειτουργίες“, σύμφωνα με πρόσφατες ανακοινώσεις των προγραμματιστών. Νωρίτερα φέτος, ο λογαριασμός Hogwarts Legacy στο Twitter υπαινίχθηκε το επερχόμενο περιεχόμενο για την πρώτη επέτειό του, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς του αποκλειστικού περιεχομένου του PlayStation σε άλλες πλατφόρμες. Τώρα, λιγότερο από τρεις μήνες αργότερα, ο διαχειριστής κοινότητας Chandler Wood μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που είστε όλοι ενθουσιασμένοι για τη δωρεάν ενημέρωση του Hogwarts Legacy αυτό το καλοκαίρι“, δήλωσε ο Wood στον λογαριασμό του στο Twitter. “Αν και δεν είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε γι’ αυτό ακόμα, θέλω να θέσω κάποιες προσδοκίες για το τι ετοιμάζουμε”. Ο Wood τόνισε ότι η αρχική διατύπωση “πρόσθετες ενημερώσεις και χαρακτηριστικά” ήταν σκόπιμη. “Αυτή η ενημέρωση είναι ένας μικρός τρόπος για να δείξουμε την εκτίμησή μας στους παίκτες μας για την εκπληκτική υποδοχή του παιχνιδιού”, πρόσθεσε.

Η επιλογή των λέξεων του προγραμματιστή υποδηλώνει ότι οι οπαδοί θα πρέπει να μετριάσουν τις προσδοκίες τους και να μην περιμένουν μεγάλες ανακατασκευές ή σημαντικές επεκτάσεις. Ωστόσο, αυτή η ενημέρωση υπόσχεται να προσθέσει νέα στοιχεία στην εμπειρία του Hogwarts Legacy, βελτιώνοντας το gameplay και προσφέροντας φρέσκο περιεχόμενο για να απολαύσουν οι παίκτες.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση