Ειδήσεις

Το “Ask Iwata” βιβλίο και στα Αγγλικά!

Το “Ask Iwata” βιβλίο και στα Αγγλικά!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η VIZ Media επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για το Ask Iwata: Words of Wisdom , μια επίσημη αγγλική μετάφραση για το βιβλίο του Hobonichi .

Αυτό το ειδικό βιβλίο συλλέγει αποσπάσματα από άρθρα όπως αυτά του Hobo Nikkan Itoi Shinbun ή των Iwata Asks συζητήσεων στον επίσημο ιστότοπο της Nintendo , γιορτάζοντας τη ζωή και τις συνομιλίες του εκλιπόντος προέδρου της Nintendo Satoru Iwata.

«Ο Satoru Iwata ήταν ο πρώην παγκόσμιος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nintendo και ένας ταλαντούχος προγραμματιστής που έπαιξε βασικό ρόλο στη δημιουργία πολλών από τα πιο γνωστά παιχνίδια στον κόσμο», αναφέρει η έκθεση του βιβλίου.

«Ηγήθηκε της παραγωγής καινοτόμων πλατφορμών όπως το Nintendo DS και το Wii, και έθεσε τα θεμέλια για την ανάπτυξη του εξαιρετικά επιτυχημένου παιχνιδιού Pokémon Go και του Nintendo Switch. Γνωστός για το αναλυτικό και ευφάνταστο μυαλό του, αλλά ακόμη περισσότερο για την ταπεινοφροσύνη του και την ανθρώπινη προσέγγιση στην ηγεσία, ο Satoru Iwata ήταν αγαπητός από όλους παγκοσμίως.

Προπαραγγείλτε το βιβλίο από εδώ.

Αφήστε μια απάντηση