Ειδήσεις

Το 2023 ήταν καταστροφικό για τη Nintendo για έναν περίεργο λόγο

Το 2023 ήταν καταστροφικό για τη Nintendo για έναν περίεργο λόγο
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται ότι η Nintendo δεν είχε και τόσο κακή χρονιά το 2023. Πολλά σπουδαία παιχνίδια κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια των μηνών, όπως το Super Mario Bros. Wonder και το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, ωστόσο υπήρχε μια κραυγαλέα παράλειψη στη σειρά παιχνιδιών της Nintendo. Μια που θα μπορούσε εύκολα να διορθωθεί και να σπάσει ένα σερί δεκαετιών, στο οποίο η εταιρεία ίσως δεν είχε δώσει καν αρκετή προσοχή ώστε να ξέρει τι είχε κάνει.

Η μασκότ της Nintendo, ο Mario, ήταν μία από τις υποψήφιες επιλογές για το παιχνίδι της χρονιάς των The Game Awards 2023, με το Super Mario Bros. Wonder. Εν τω μεταξύ, το remake του Super Mario RPG ήταν ένα από τα καυτά δώρα που μοιράστηκαν για τις γιορτές. Το franchise του Super Mario είχε μια καλή χρονιά, ωστόσο ένας χαρακτήρας παραμελήθηκε, ρίχνοντας μια σκοτεινή σκιά στη χρονιά και τελειώνοντας μια πορεία που θα μπορούσε εύκολα να είχε συνεχιστεί με την προσθήκη του στο Mario Wonder.

Το 2023 ήταν η πρώτη χρονιά από το 2000 χωρίς τον Waluigi

Ο Waluigi, ο αρχικός αντίπαλος του Luigi και καλύτερος φίλος του Wario, εμφανίστηκε σε παιχνίδια κάθε χρόνο από το αρχικό του ντεμπούτο το 2000 μέχρι που το ρεκόρ έσπασε το 2023. Το Super Mario Bros. Wonder θα ήταν η πιο πιθανή ευκαιρία για να συνεχιστεί η βασιλεία του, ωστόσο ο Nabbit επιλέχθηκε με κάποιο τρόπο να εισέλθει στο Flower Kingdom αντ’ αυτού.

Το Super Mario Wiki στο X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter) ανέφερε την παράλειψη, με συνοδευτικά φύλλα που τεκμηριώνουν τα παιχνίδια στα οποία ο Waluigi έχει εμφανιστεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση