Ειδήσεις

Θα κυκλοφορήσει το Star Wars Outlaws στο Nintendo Switch;

Θα κυκλοφορήσει το Star Wars Outlaws στο Nintendo Switch;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Star Wars Outlaws μόλις έλαβε ένα επίσημο τρέιλερ με ημερομηνία κυκλοφορίας και όλα τα σχετικά, αν και λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Τώρα όμως που ξέρουμε πότε θα το έχουμε στα χέρια μας, ξέρουμε αν το Star Wars Outlaws θα είναι διαθέσιμο και στο Nintendo Switch 1 ή 2;

Δυστυχώς για τους λάτρεις της Nintendo, το Star Wars Outlaws θα παραλείψει την κυκλοφορία στο Switch. Η σελίδα του παιχνιδιού δεν αναφέρει σε κανένα σημείο τη φορητή παιχνιδομηχανή της Nintendo, ενώ καμία από τις προηγούμενες ανακοινώσεις δεν το έκανε επίσης. Σε αυτό το σημείο, είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν θα δούμε αυτή τη νέα διαστημική περιπέτεια στην κονσόλα σύντομα.

Καθώς το παιχνίδι σχεδιάζεται προς το παρόν για τις κονσόλες της νεότερης γενιάς (δηλαδή Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC), αναμένεται να έχει κάποιες απαιτήσεις υψηλών προδιαγραφών.

Και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό δεν είναι καθόλου απροσδόκητο. Έχουμε επίσης τις συνεχώς αυξανόμενες φήμες για ένα πιθανό Nintendo Switch 2 που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Θα ήταν λογικό για τις εταιρείες να περιμένουν για νέο υλικό για να δουλέψουν.

Παρόλο που έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι τις 30 Αυγούστου, είναι πολύ απίθανο να δούμε το Outlaws να δέχεται μια ανακοίνωση-έκπληξη για το Switch. Και αν η κονσόλα αποκτήσει διάδοχο το επόμενο έτος, μπορεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να ανακοινωθεί μια μεταφορά. Το Outlaws έχει πολύ προγραμματισμένο περιεχόμενο μετά την επίσημη κυκλοφορία του, οπότε η Ubisoft θα είναι απασχολημένη για αρκετό καιρό.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση