Ειδήσεις

Τα 10 μεγαλύτερα λάθη της Nintendo – Μέρος 2ο

Τα 10 μεγαλύτερα λάθη της Nintendo – Μέρος 2ο
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo είναι η Disney των βιντεοπαιχνιδιών, με μια μακρά σειρά από φιλικούς προς την οικογένεια χαρακτήρες όπως ο Mario και τα Pokémon. Έχουν περάσει πάνω από εκατό χρόνια από την ίδρυσή της ( ιδρύθηκε το 1889 μην το ξεχνάτε) και ξεκίνησε ως εταιρεία με card games ακόμα και .. πονηρών επιχειρήσεων. Επομένως, είναι λογικό ότι έχουν αντιμετωπίσει πολλές αναποδιές και δυσκολίες λόγω κακών επιλογών και λαθών. Ποια ήταν τα δέκα χειρότερα πράγματα που έκαναν ποτέ;


8 Ελλείψεις Amiibo


Το Amiibo πρωτοκυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2014 με την κυκλοφορία του Super Smash Bros. στο Wii U. Από την αρχή ήταν σχεδόν αδύνατο να βρεθούν και με κάθε επόμενη φουρνιά, η σπανιότητά τους αυξάνεται με εκθετικό βαθμό. Αυτό συνέβη για σχεδόν δύο χρόνια πριν η Νintendo φροντίσει να επιληφθεί από του θέματος στην πράξη. Σε παρόμοιες ελλείψεις είδαμε και τις μίνι κονσόλες NES και SNES.


7 Αρχική τιμή λανσαρίσματος του 3DS


Το 3DS κυκλοφόρησε στις 27 Μαρτίου 201 έναντι 250€. Αυτό το έκανε το ίδιο ακριβό με το Wii όταν κυκλοφόρησε το 2006, για να καταλάβετε το μέγεθος του λάθους, αν δε το ζήσατε. Οι συνεχείς χαμηλές πωλήσεις ανάγκασαν τη Nintendo να κάνει μια πρωτοφανή -ιδιαίτερα για αυτήν- μείωση τιμών τον επόμενο κιόλας Αύγουστο. Η τιμή του έπεσε κάτω από τα 170€, μια μείωση της τάξης των 80€ σε διάστημα μικρότερο από μισό έτος. Εν τέλει ανάκαμψε, αλλά τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά στην αρχή.

Εν αναμονή των υπόλοιπων μερών, θυμηθείτε το πρώτος μέρος του αφιερώματος εδώ.

Αφήστε μια απάντηση