Ειδήσεις

Στα 60fps το Bomb Rush Cyberfunk στο Nintendo Switch

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Bomb Rush Cyberfunk κυκλοφόρησε στο Switch πριν από λίγες ημέρες, φτάνοντας ένα χρόνο αργότερα από ό,τι αρχικά αναμενόταν. Ευτυχώς, φαίνεται ότι όλος αυτός ο επιπλέον χρόνος που δαπανήθηκε για το παιχνίδι οδήγησε σε μια πολύ σταθερή κυκλοφορία σε PC και Switch, και αυτό περιλαμβάνει ακόμη και κάτι που δεν βλέπουμε συνήθως σε παιχνίδια Switch.

Ενώ το Bomb Rush Cyberfunk θα τρέχει σε σταθερά 30fps με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, υπάρχει στην πραγματικότητα μια επιλογή για να πάτε ακόμα πιο ψηλά. Αν μπείτε στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, θα παρατηρήσετε μια επιλογή για το “Unleash the Beast“. Εάν επιλέξετε αυτή την επιλογή, το παιχνίδι θα μεταβεί από την προεπιλεγμένη λειτουργία 30fps σε 60fps.

Όπως είναι αναμενόμενο, το Bomb Rush Cyberfunk δεν πρόκειται να διατηρήσει τον στόχο των 60fps καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτός είναι πιθανότατα ο λόγος για τον οποίο αυτή είναι μια δευτερεύουσα επιλογή για το gameplay και όχι η προεπιλεγμένη. Ενώ θα δείτε πράγματι μεγάλα τμήματα του παιχνιδιού να τρέχουν στα 60fps, υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα θα πέσουν στα 50 και 40.

Τώρα, το αν προτιμάτε σταθερά 30fps ή ένα συνολικά υψηλότερο, αλλά μεταβλητό framerate κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Δοκιμάστε και τις δύο και δείτε με ποια προτιμάτε να παίξετε.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση