Ειδήσεις

Sony : Οι οπαδοί της Nintendo δεν ενδιαφέρονται καν για το Call Of Duty

Sony : Οι οπαδοί της Nintendo δεν ενδιαφέρονται καν για το Call Of Duty
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η νομική μάχη Microsoft Vs. FTC ήταν γεμάτη από κάθε είδους δράματα, τρελές στιγμές, ενοχλητικές συζητήσεις και πολλά άλλα, και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πολλά αξιοσημείωτα σχόλια καθώς η εβδομάδα συνεχίζεται.

Αν παρακολουθείτε το θέμα, γνωρίζετε ότι η Nintendo έχει αναφερθεί αρκετά στις νομικές συζητήσεις μέχρι στιγμής. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης επικεντρώθηκε στο πώς θα έρθει το Call of Duty στο Switch , η Sony θέλει να γνωρίζουν όλοι ότι οι οπαδοί της Nintendo δεν ενδιαφέρονται καν για το franchise.

Ο επικεφαλής του PlayStation, Jim Ryan, δεν θεωρεί τη Nintendo άμεσο ανταγωνιστή της κονσόλας της Sony, και σε κάποιο βαθμό αυτό είναι σωστό. Προφανώς το Switch και το PS5 ανταγωνίζονται μεταξύ τους στη γενική αγορά παιχνιδιών, αλλά όσον αφορά το hardware και τις προδιαγραφές συνολικά, οι δύο πλατφόρμες είναι απίστευτα διαφορετικές. Τούτου λεχθέντος, το να αγνοήσει η Sony το τι κάνει η Nintendo της θα ήταν σίγουρα μεγάλος κίνδυνος για τη Sony.

Σε περίπτωση που η Microsoft καταφέρει να αγοράσει την Activision Blizzard, έχει ήδη δεσμευτεί να φέρει το Call of Duty στις πλατφόρμες της Nintendo με ισοδύναμα χαρακτηριστικά. Η Sony πιστεύει ότι αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς όταν ο Ryan ρωτήθηκε σχετικά με το γιατί οι προηγούμενοι τίτλοι Call of Duty στις πλατφόρμες της Nintendo δεν είχαν καλές επιδόσεις, μοιράστηκε τα εξής:

(Το Call of Duty απευθύνεται σε) πολύ διαφορετικό κοινό από το τυπικό κοινό της Nintendo που απολαμβάνει το Mario και το Zelda, όχι το Call of Duty”.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί οπαδοί της Nintendo που θα υποστήριζαν ότι η έλλειψη ισοτιμίας χαρακτηριστικών ήταν ένας σημαντικός λόγος για να παραλείψουν το Call of Duty στις πλατφόρμες της Nintendo. Μαζί με αυτό, πολλοί οπαδοί της Nintendo αισθάνονται ότι το Call of Duty στις πλατφόρμες της Nintendo ήταν πάντα μια δεύτερη σκέψη, και ποτέ δεν του δόθηκε πραγματικά η προσοχή που χρειάζεται από την άποψη της ανάπτυξης.

Θα μπορούσε ένα πλήρες παιχνίδι Call of Duty να αποδώσει καλά στο Switch ή στα επόμενα συστήματα της Nintendo;

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση