Ειδήσεις

Σημαντικά νέα σχετικά με την ανάπτυξη του Metroid Prime 4

Σημαντικά νέα σχετικά με την ανάπτυξη του Metroid Prime 4
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μοιάζει σαν να περιμέναμε για πάντα τη Retro Studios να βγάλει το Metroid Prime 4 και τεχνικά μιλώντας έχουν περάσει περισσότερα από έξι χρόνια από την αρχική ανακοίνωση. Μια από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις αφορούσε την πρόσληψη προσωπικού από την εταιρεία, οπότε ποια είναι τα τελευταία νέα;

Το κανάλι ‘SuperMetalDave64’ στο YouTube που ασχολείται με τη Nintendo φέρεται να εντόπισε κάποιες νέες πληροφορίες στο διαδίκτυο που σχετίζονται με μια νέα συνεργασία της Retro Studios και λεπτομέρειες σχετικά με τις δοκιμές του Metroid Prime 4.

Το τελευταίο βίντεο από το εν λόγω κανάλι ρίχνει φως σε μια νέα “συνεργασία παραγωγής” της Retro με την Next-Gen Dreams 3D – ένα “ΑΑΑ στούντιο παραγωγής” που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με εταιρείες όπως η Ubisoft και η TakeTwo και ειδικεύεται σε trailer. Στο παρελθόν εργάστηκε σε ένα τρέιλερ των Game Awards για τον τίτλο Judas της TakeTwo. Ο επικεφαλής της Next-Gen έχει επίσης καταχωρίσει στο προφίλ εργασίας του τα Retro Studios με την ημερομηνία “Σεπτέμβριος 2022”.

Ένα άλλο υποτιθέμενο εύρημα προέρχεται από το προφίλ στο LinkedIn του Edwin Atwell – ενός δοκιμαστή παιχνιδιών και προγραμματιστή διασφάλισης ποιότητας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έπαιξε ένα demo του Metroid Prime 4 τους τελευταίους 10 μήνες, ενώ χρησιμοποιούσε το λογισμικό παρακολούθησης σφαλμάτων Jira. Το ίδιο άτομο βοήθησε επίσης πρόσφατα στην αποστολή ορισμένων σημαντικών τίτλων του Call of Duty.

Ο YouTuber πίσω από αυτά τα ευρήματα εικάζει ότι μια αποκάλυψη ή ανακοίνωση κάποιου είδους θα μπορούσε ενδεχομένως να βρίσκεται στον ορίζοντα, αλλά προς το παρόν, είναι μάλλον καλύτερο να μην ενθουσιαζόμαστε πολύ, δεδομένου του πόσο καιρό έπρεπε ήδη να περιμένουμε. Στο επίσημο πρόγραμμα κυκλοφορίας της Nintendo, το Metroid Prime 4 έχει επισήμως την ένδειξη “TBA“.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση