Ειδήσεις

Shinya Takahashi: Οι ομάδες hardware και software της Nintendo δουλεύουν “σαν ένα” προσφάτως

Shinya Takahashi: Οι ομάδες hardware και software της Nintendo δουλεύουν “σαν ένα” προσφάτως
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo δημοσίευσε την επίσημη αγγλική μετάφραση της Q&A οικονομικής έκθεσηςγια το β’ τρίμηνο του FY2024 και ολοκληρώνεται με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σχόλιο σχετικά με την πρόσφατα αλλαγμένη προσέγγιση της εταιρείας στην ανάπτυξη υλικού και λογισμικού.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν η Nintendo έχει στραφεί στη χρήση του λογισμικού ως μέσο για την επίτευξη νέων στυλ παιχνιδιού (και όχι του υλικού), ο διευθυντής και ανώτερος εκτελεστικός διευθυντής Shinya Takahashi δήλωσε ότι η εταιρεία άρχισε πρόσφατα να βλέπει τις ομάδες ανάπτυξης λογισμικού και υλικού να διεξάγουν συζητήσεις ως “ενιαία μονάδα” από τα “πρώιμα στάδια της ανάπτυξης υλικού”.

Αυτό, λέει ο Takahashi, επιτρέπει στη Nintendo να δημιουργεί software που εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά του hardware:

Η ολοκληρωμένη ιδέα υλικού-λογισμικού δεν έχει αλλάξει, αλλά παλαιότερα η ανάπτυξη λογισμικού συχνά δεν ξεκινούσε πριν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του υλικού. Πρόσφατα, οι ομάδες ανάπτυξης υλικού και λογισμικού διεξάγουν συζητήσεις ως ενιαία μονάδα, ξεκινώντας από τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης υλικού. Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργούμε λογισμικό που εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά του υλικού και να αναπτύσσουμε υλικό που επιτρέπει νέες ιδέες στο λογισμικό. Οι ομάδες υλικού και λογισμικού θα συνεχίσουν να εργάζονται ως μία, όχι μόνο για την ανάπτυξη του υλικού και του λογισμικού της ειδικής πλατφόρμας βιντεοπαιχνιδιών μας, αλλά και για τα αξεσουάρ και άλλα προϊόντα υλικού, προκειμένου να δημιουργούμε προϊόντα που απολαμβάνουν οι καταναλωτές να παίζουν.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση