Ειδήσεις

Πρώην υπάλληλος της Nintendo παραδέχεται ότι είναι απογοητευμένος με το Switch Online

Πρώην υπάλληλος της Nintendo παραδέχεται ότι είναι απογοητευμένος με το Switch Online
Braveheart1980
Βρείτε με σε
Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Όλοι έχουν άποψη για την υπηρεσία Switch Online και φαίνεται ότι οι πρώην υπάλληλοι της Nintendo δεν διαφέρουν. Σε μια πολύ ειλικρινή απάντηση σε μια ερώτηση θαυμαστών, ο πρώην συμπαρουσιαστής του Nintendo Minute Kit ( ο οποίος τώρα έχει ένα εβδομαδιαίο podcast με την Krysta ) μοιράστηκε τις δικές του σκέψεις σχετικά με την τρέχουσα στρατηγική της Nintendo.

Αποδεικνύεται ότι είναι λίγο απογοητευμένος με τους ρετρό τίτλους στην υπηρεσία, και ενώ δεν τον πείραζαν οι αρχικές σειρές τίτλων των NES και SNES για το Switch Online, αισθάνεται ότι όλα μετά από αυτό ήταν “κάπως άσχημα” ως επί το πλείστον και ότι δεν υπάρχει σαφής ένδειξη για το που οδεύει η υπηρεσία. Όσον αφορά το τι άλλες κονσόλες θα πρέπει να προσθέσει η Nintendo, ο Kit πιστεύει ότι η Nintendo θα πρέπει ίσως να δώσει στους θαυμαστές τίτλους από κάποια «νεότερα» συστήματα επειδή προφανώς το Hockey του NES δεν είναι top τίτλος στις μέρες μας.

Η Krysta πρόσθεσε πώς ίσως τα παιχνίδια GameCube θα βοηθούσαν την κατάσταση και ο Kit επανέλαβε στη συνέχεια πώς η εταιρεία πρέπει να είναι πιο διαφανής με τα σχέδιά της για την υπηρεσία.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση