Ειδήσεις

Πότε μπορούμε να περιμένουμε την ταινία Super Mario Bros. στις υπηρεσίες streaming;

Πότε μπορούμε να περιμένουμε την ταινία Super Mario Bros. στις υπηρεσίες streaming;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η ταινία κινουμένων σχεδίων Super Mario Bros. από τη Nintendo και την Illumination έρχεται στις αίθουσες κινηματογράφου το 2023. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί από εμάς θα σπεύσουν στις αίθουσες το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας για να δουν πώς θα βγει αυτή η ταινία, αλλά τι γίνεται με εκείνους που προτιμούν να μείνουν στο σπίτι; Πότε μπορούν να περιμένουν να παρακολουθήσουν την ταινία από την άνεση του καναπέ τους; Αν και δεν έχουμε οριστική απάντηση, έχουμε κάποιες σημαντικές πληροφορίες.

Πίσω στο 2021, το Netflix και η Universal υπέγραψαν συμφωνία για τα δικαιώματα streaming σε ταινίες κινουμένων σχεδίων. Αυτό σήμαινε ότι οι ταινίες κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους της Illumination θα έβλεπαν την κυκλοφορία τους στο Netflix μετά από ένα τετράμηνο παράθυρο αποκλειστικότητας.

Φυσικά, η Universal έχει επίσης τη δική της υπηρεσία streaming: το Peacock. Η ταινία αναμφίβολα θα φτάσει πρώτα σε αυτή την υπηρεσία και στη συνέχεια θα πάρει τελικά το δρόμο της για το Netflix. Αναρωτιέστε πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό; Προηγούμενες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Illumination και της Dreamworks από την Universal έχουν φτάσει στο Peacock 70 ημέρες μετά την προβολή τους στις αίθουσες.

Αν αυτός ο χρόνος παραμείνει αληθινός για την ταινία κινουμένων σχεδίων Super Mario Bros., θα πρέπει να περιμένουμε να τη δούμε να φτάνει στο Peacock κάποια στιγμή τον Ιούνιο του 2023, ακολουθούμενη από την κυκλοφορία στο Netflix τον Οκτώβριο του 2023.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση