Ειδήσεις

Phil Spencer : “Tο Call Of Duty θα τρέχει σχετικά καλά σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια του Switch”

Phil Spencer : “Tο Call Of Duty θα τρέχει σχετικά καλά σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια του Switch”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, η Microsoft ανέλαβε μια “10ετή δέσμευση” να φέρει τη σειρά Call of Duty στις πλατφόρμες της Nintendo, αν η εξαγορά της Activision Blizzard, ύψους 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων, περάσει.

Υπήρχαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με το αν η σειρά θα μπορούσε να τρέξει ακόμη και στο hardware της Nintendo, και τώρα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας δικαστικής διαμάχης “FTC εναντίον Microsoft“, η ομάδα του Xbox έριξε φως στο τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος παιχνιδιών της Microsoft και επικεφαλή του Xbox Phil Spencer, το Call of Duty στο Switch θα μπορούσε να τρέξει “σχετικά καλά σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια του Switch”, αλλά παραδέχεται ότι δεν θα συγκρίνεται με την απόδοση της έκδοσης του Xbox.

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios Matt Booty, κατά τη διάρκεια της δικής του κατάθεσης, ανέφερε επίσης πως το Call of Duty θα μπορούσε σίγουρα να τρέξει στο Switch, αρκεί η ομάδα ανάπτυξης να προσαρμόσει τα “γραφικά στοιχεία” καθώς και τον ρυθμό καρέ.

Ο Phil Spencer ανέφερε προηγουμένως πώς η Microsoft θέλει να φέρει “την απολύτως καλύτερη έκδοση του Call of Duty” σε όλες τις πλατφόρμες και ένα έγγραφο της βρετανικής CMA ανέφερε πώς το Xbox ήταν “σίγουρο” ότι η Activision θα μπορούσε να βελτιστοποιήσει τη σειρά για να τρέξει στο Switch.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση