Ειδήσεις

Παράνομο upload της ταινίας Mario παρακολουθήθηκε από εκατομμύρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παράνομο upload της ταινίας Mario παρακολουθήθηκε από εκατομμύρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η ταινία “The Mario Movie” ξεπέρασε επίσημα το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, και ενώ πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο την έχουν ήδη δει, ένα πρόσφατο παράνομο ανέβασμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει επίσης τραβήξει μεγάλη προσοχή.

Όπως αναφέρει το Forbes, ένας λογαριασμός στο Twitter, γνωστός ως “vids that go hard“, ανέβασε πρόσφατα ολόκληρη την ταινία The Super Mario Bros. Movie σε δύο μέρη. Το Twitter δεν ήταν ακριβώς γρήγορο να αντιδράσει, με τα βίντεο να φτάνουν προφανώς τα επιβλητικά εννέα εκατομμύρια προβολές σε μόλις επτά ώρες πριν ο λογαριασμός – με πάνω από ένα εκατομμύριο followers – ανασταλεί.

Παρόλο που παράνομες μεταφορτώσεις ταινιών όπως αυτή δεν είναι ακριβώς κάτι ασυνήθιστο σε ορισμένες γωνιές του διαδικτύου, αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το πόσο καιρό τα βίντεο ήταν ζωντανά σε αυτή τη μεγάλη κοινωνική πλατφόρμα. Το Forbes το συνδέει με την υποστελέχωση του Twitter μετά τις πρόσφατες απολύσεις, μαζί με κάποιες νέες επιλογές upload για τους συνδρομητές του Twitter Blue.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση