Ειδήσεις

Οι δημιουργοί του Yuzu συμβιβάζονται γρήγορα με τη Nintendo, διακόπτοντας όλες τις δραστηριότητες

Οι δημιουργοί του Yuzu συμβιβάζονται γρήγορα με τη Nintendo, διακόπτοντας όλες τις δραστηριότητες
Braveheart1980
Βρείτε με σε
Latest posts by Braveheart1980 (see all)

H εταιρεία του εξομοιωτή του Nintendo Switch Yuzu, Tropic Haze, συμφώνησε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων στη Nintendo και διέκοψε όλες τις εργασίες ανάπτυξης και λειτουργίας μετά τη μήνυση της Nintendo μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Την περασμένη εβδομάδα, η Nintendo κινήθηκε νομικά εναντίον της εταιρείας, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο εξομοιωτής διευκόλυνε την πειρατεία “σε κολοσσιαία κλίμακα”. Η Tropic Haze συμφώνησε να καταβάλει στη Nintendo αποζημιώσεις και έναν μακρύ κατάλογο παραχωρήσεων.

Η Tropic Haze πρέπει να απέχει από “δραστηριότητες που σχετίζονται με την προσφορά, την εμπορία, τη διανομή ή τη διακίνηση του εξομοιωτή Yuzu ή οποιουδήποτε παρόμοιου λογισμικού που παρακάμπτει τα τεχνικά μέτρα προστασίας της Nintendo“. Πρέπει επίσης να διαγράψει όλα τα αντίγραφα του Yuzu και να παραδώσει στη Nintendo όλα τα φυσικά εργαλεία που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένου του τροποποιημένου hardware. Θα πρέπει επίσης να δώσει στη Nintendo το domain name που σχετίζεται με τον εξομοιωτή.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση