Ειδήσεις

Οι devs του Splatoon 3 υπαινίσσονται “νέο και διαφορετικό” gameplay στο Wave 2 DLC

Οι devs του Splatoon 3 υπαινίσσονται “νέο και διαφορετικό” gameplay στο Wave 2 DLC
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Splatoon 3 αξίζει αρκετά ως ένας μοναδικός τίτλος στο Switch, αλλά αν χρειάζεστε έναν επιπλέον λόγο για να το τσεκάρετε ή απλά να επιστρέψετε στο Splatsville, υπάρχει στην πραγματικότητα ένα δεύτερο κύμα Expansion Pass DLC που έρχεται κάποια στιγμή “στο μέλλον”.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Famitsu πρόσφατα, ο παραγωγός του Splatoon Hisashi Nogami υπαινίχθηκε τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από τη μυστηριώδη ενημέρωση “Side Order” – αναφέροντας πως το gameplay σε αυτή την “single player campaign” προσθήκη θα είναι κάτι “εντελώς νέο και διαφορετικό”

Διευκρίνισε λίγο περισσότερο, σημειώνοντας πως αυτή η νέα ιστορία θα περιλαμβάνει το “Off the Hook” – το δίδυμο των ποπ ειδώλων Pearl και Marina από το Splatoon 2. Ο συν-σκηνοθέτης Seita Inoue συμμετείχε επίσης, αποκαλύπτοντας πως η ομάδα σκέφτηκε ότι “θα ήταν ενδιαφέρον να φτιάξουμε έναν κόσμο όπου η ομάδα Order θριαμβεύει” επί της Team Chaos.

Αυτό το πακέτο θα ακολουθήσει την κυκλοφορία του Wave 1, το οποίο έφτασε στα τέλη Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους. Επέτρεψε στους παίκτες να επισκεφτούν ξανά την Inkolpolis και να ξανασυναντηθούν με τις Squid Sisters, Callie και Marie.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση