Ειδήσεις

Οι χρήστες του Nintendo Switch κουράζονται όλο και περισσότερο από το “eShop Spam”

Οι χρήστες του Nintendo Switch κουράζονται όλο και περισσότερο από το “eShop Spam”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι χρήστες του Nintendo Switch κάνουν γνωστό ότι έχουν κουραστεί από το “spam” που εμφανίζεται στο eShop της πλατφόρμας. Από το λανσάρισμα του Switch το 2017, το eShop ήταν ένας τρόπος για τους χρήστες της Nintendo να αγοράζουν παιχνίδια για την κονσόλα σε ψηφιακή μορφή. Παρά την τόσο ευρεία χρήση του, όμως, η ίδια η Nintendo δεν έχει κάνει πολλές βελτιώσεις στο eShop όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις πολλές επικρίσεις που απευθύνονται στο κατάστημα. Τώρα, με το Switch 2 στον ορίζοντα, οι οπαδοί της Nintendo κάνουν γνωστό ότι το spam πρέπει να αντιμετωπιστεί με την επόμενη έκδοση του eShop.

Σε ένα πρόσφατο νήμα στο επίσημο subreddit του Nintendo Switch, πολλοί εξέφρασαν την απογοήτευσή τους κατά την αναζήτησης παιχνιδιών προς αγορά. Αντί να λαμβάνουν το παιχνίδι που επιθυμούν όταν το αναζητούν χειροκίνητα στο eShop, οι κάτοχοι Switch βρέθηκαν να βομβαρδίζονται, ή να δέχονται spam, με παιχνίδια παρόμοιων ειδών. Το χειρότερο από όλα είναι ότι πολλοί μικρότεροι εκδότες βιντεοπαιχνιδιών εκμεταλλεύονται αυτό το σύστημα και κυκλοφορούν διάφορα πακέτα ως ξεχωριστές καταχωρίσεις στο eShop προκαλώντας σύγχυση. Αυτό καθιστά πολύ πιο δύσκολο να ανακαλύψει κανείς νέους τίτλους, πόσο μάλλον να βρει συγκεκριμένα αυτό που μπορεί να ψάχνει.

Εκτός από αυτά τα προβλήματα με το spam, άλλοι στο Reddit σημείωσαν ότι το ίδιο το eShop εξακολουθεί να λειτουργεί απίστευτα άσχημα, ειδικά σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες. Αντί να είναι γρήγορο όταν περιηγείστε στο κατάστημα ή αναζητάτε διάφορα παιχνίδια, το eShop συνεχίζει να αργεί να φορτώσει. Αν και αυτό είναι λογικό, δεδομένου ότι το υλικό του Switch είναι πιο περιορισμένο σε σύγκριση με τα PlayStation και Xbox, αυτό εξακολουθεί να αποτελεί μια δύσκολη εμπειρία χρήσης.

Το Switch δεν είναι σούπερ ισχυρό, αλλά θα έπρεπε να είναι αρκετά ισχυρό για να φορτώνει μια ιστοσελίδα με μερικές μικρές εικόνες μέσα χωρίς να γίνεται τόσο αργό“, δήλωσε ένας χρήστης . “Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν να είναι τόσο ανίκανοι με το κατάστημά τους. Είναι αυτό που τους φέρνει χρήματα! Ακόμα και ο 13χρονος φορητός υπολογιστής μου μπορεί να φορτώσει μια μικροσκοπική ιστοσελίδα πολύ πιο γρήγορα από το Switch“.

Προς το παρόν, η Nintendo δεν έχει απαντήσει σε αυτές τις καταγγελίες και είναι απίθανο να το κάνει. Στην πραγματικότητα, με το ίδιο το Switch να διανύει τους τελευταίους μήνες ή χρόνια του κύκλου ζωής του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Nintendo να μην καταλήξει να προωθήσει επιπλέον ενημερώσεις ή βελτιώσεις για το eShop. Σε αυτό το σημείο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι η επόμενη έκδοση που θα διαθέσει η Nintendo στις επόμενες κονσόλες της θα είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα πάνω σε σχέση με αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση