Ειδήσεις

Ο Shuntaro Furukawa αποκαλύπτει τι κάνει η Nintendo για να αντιμετωπίσει τις διαρροές πληροφοριών και τις απειλές ασφαλείας

Ο Shuntaro Furukawa αποκαλύπτει τι κάνει η Nintendo για να αντιμετωπίσει τις διαρροές πληροφοριών και τις απειλές ασφαλείας
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα θύματα των διαρροών από τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών – με περιστατικά όπως το ‘ Gigaleak ‘ που αποκαλύπτουν χρόνια εταιρικών μυστικών – συμπεριλαμβανομένων ιδεών , πρωτοτύπων και ακόμη και ακυρωμένων έργων . Προφανώς δεν είναι ότι καλύτερο όταν παραβιάζεται η ασφάλεια και τα δεδομένα μιας εταιρείας, και κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέλευσης των μετόχων, ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, ρωτήθηκε για το είδος των «πρωτοβουλιών διαχείρισης κινδύνου» που έλαβε η εταιρεία για να αντιμετωπίσει διαρροές πληροφοριών και hacks.

Η εταιρεία προσεγγίζει αυτές τις απειλές από όλες τις κατευθύνσεις με “φυσικά και τεχνικά αντίμετρα” – καλώντας “εξωτερικούς ειδικούς”, βελτιώνοντας το εσωτερικό σύστημα για την ασφάλεια των πληροφοριών, θεσπίζοντας πολιτικές για τη διαχείριση πληροφοριών και εκπαιδεύοντας τους εργαζομένους με συνεχή εκπαίδευση.

Λαμβάνουμε διάφορες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση απειλών και τρωτών σημείων για την ασφάλεια των πληροφοριών. Για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, οι πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν τη συνεργασία με εξωτερικούς ειδικούς και τη διεξαγωγή διαγνωστικών έλεγχων για θέματα ασφάλειας. Επιπλέον, ως μέρος του εσωτερικού μας συστήματος για την ασφάλεια πληροφοριών, εισαγάγαμε το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών το 2017 και δημιουργήσαμε την Επιτροπή Ασφάλειας Πληροφοριών. Έχουν θεσπιστεί πολιτικές για τη διαχείριση πληροφοριών και έχουμε υιοθετήσει τόσο φυσικά όσο και τεχνικά αντίμετρα. Επιπλέον, εργαζόμαστε για την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων μας σχετικά με την ασφάλεια των πληροφοριών μέσω εκπαίδευσης και άλλων μέσων.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση