Ειδήσεις

Ο Shigeru Miyamoto έγινε 70 ετών!

Ο Shigeru Miyamoto έγινε 70 ετών!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο Shigeru Miyamoto, ο διάσημος σχεδιαστής, παραγωγός και σκηνοθέτης παιχνιδιών της Nintendo, έκλεισε σήμερα τα 70 του χρόνια. Χρόνια πολλά, κύριε Miyamoto!

Γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1952, ο Miyamoto είναι ευρέως γνωστός για τη δημιουργία μερικών από τα πιο αγαπημένα franchises της Nintendo όλων των εποχών, συμπεριλαμβανομένων των Super Mario, The Legend of Zelda, Pikmin και Star Fox. Σκηνοθέτησε καταξιωμένους τίτλους όπως τα Donkey Kong, Super Mario Bros. 3 και Super Mario 64, προτού μετακινηθεί σε ρόλο σχεδιαστή/παραγωγού. Τα τελευταία χρόνια, έχει αναλάβει τον ρόλο ενός από τους αντιπροσωπευτικούς σκηνοθέτες της Nintendo και συνεργάζεται στενά με τον Chris Meledandri στην Illumination για την επερχόμενη ταινία Super Mario Bros. Movie.

Η τελευταία σημαντική εμφάνισή του έγινε κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct showcase τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, κατά τη διάρκεια του οποίου έκανε μια μάλλον ενθουσιώδη παρουσίαση του Pikmin Bloom πριν ανακοινώσει την πολυαναμενόμενη mainline συνέχεια, το Pikmin 4. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του Miyamoto στο νέο παιχνίδι, αλλά σίγουρα είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι !

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση