Ειδήσεις

Ο σχεδιαστής του Metroid Prime Hunters θα ήθελε πολύ να δει ένα remake του

Ο σχεδιαστής του Metroid Prime Hunters θα ήθελε πολύ να δει ένα remake του
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Αν σκεφτείτε πόσο αγαπητή είναι η σειρά Metroid , είναι αξιοσημείωτο ότι περισσότεροι άνθρωποι δεν μιλούν για το Metroid Prime Hunters .

Ένας από τους βασικούς πρώιμους τίτλους για το Nintendo DS , το Hunters ήταν ένα spin-off ενός spin-off καθώς αποτελούσε μέρος της υποσειράς Prime που ξεκίνησε στο GameCube αλλά προοριζόταν να είναι ένα πραγματικό show off των μοναδικών δυνατοτήτων του DS. Αναπτύχθηκε από τη Nintendo Software Technology και όχι από τα Retro Studios, με τον Masamichi Abe ( Pikmin , Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again ) ως director.

Ο Richard Vorodi που εργάστηκε ως σχεδιαστής στο παιχνίδι έδωσε συνέντευξη στο Kiwi Talkz και αποκαλύπτει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως το γεγονός ότι η Nintendo έχει μια “Metroid Bible” που την παραδίδει σε οποιονδήποτε εργάζεται στη σειρά και ότι ορισμένα από τα ονόματα των κυνηγών επικηρυγμένων έπρεπε να αλλάξουν επειδή διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη κατοχυρωμένα. Δεδομένου ότι το Hunters κοντεύει να ξεχαστεί όπως και το γεγονός πως η Nintendo έχει κάνει remaster πολλούς από τους άλλους κλασικούς τίτλους , ο Vorodi δήλωσε ανοιχτός σε ένα remake του παιχνιδιού στο Switch!

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση