Ειδήσεις

Ο Sakurai μιλά για την προέλευση του Meteos και μοιράζεται μαζί μας την αρχική του ιδέα

Ο Sakurai μιλά για την προέλευση του Meteos και μοιράζεται μαζί μας την αρχική του ιδέα
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο Masahiro Sakurai είναι διάσημος για τη δουλειά του στο Smash Bros., αλλά δουλεύει και σε άλλους τίτλους κατά τη διάρκεια της καριέρας του – συμπεριλαμβανομένου του Meteos. Στο τελευταίο βίντεο για το κανάλι του στο YouTube, καταπιάστηκε με την προέλευση του παιχνιδιού και μοιράστηκε ακόμη και μια πρόταση που έκανε .

Κατά τη διάρκεια της εποπτικής και συμβουλευτικής του εργασίας, ο Tetsuya Mizuguchi – ο οποίος ήταν στη SEGA πριν συνιδρύσει την Q Games – ζήτησε από τον Sakurai να φτιάξει ένα παιχνίδι παζλ με πέφτοντα μπλοκ. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Sakurai δήλωσε ότι δεν είναι πραγματικά καλός σε τέτοιου είδους τίτλους. Ήθελε να κάνει κάτι περισσότερο από το gameplay που προσφέρουν οι τίτλοι του είδους (όπως η δημιουργία μιας υψηλής στοίβας στο Tetris, που αποτελεί ρίσκο, και στη συνέχεια η πτώση τους με μια μεγάλη ανταμοιβή πόντων).

Μια άλλη πτυχή που σκεφτόταν ο Sakurai ήταν να βρει μια ιδέα πέρα από το να καταστρέφει απλά τουβλάκια. Αυτό οδήγησε στην ιδέα να κάνει τα ταιριαστά μπλοκ να “εκτοξεύονται” δραματικά στον αέρα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση