Ειδήσεις

Ο Masahiro Sakurai για το μέλλον του: “Θα συνεχίσω να δημιουργώ παιχνίδια προς το παρόν”

Ο Masahiro Sakurai για το μέλλον του: “Θα συνεχίσω να δημιουργώ παιχνίδια προς το παρόν”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Έχει γίνει αρκετή συζήτηση σχετικά με το μέλλον του θρυλικού προγραμματιστή βιντεοπαιχνιδιών και δημιουργού του Smash Bros. Masahiro Sakurai, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του, και μάλιστα ο ίδιος έχει μιλήσει γι’ αυτό στο παρελθόν.

Τώρα, στο τελευταίο upload στο κανάλι του στο YouTube, ο Sakurai ανέφερε εν συντομία πως “εξακολουθεί να δημιουργεί παιχνίδια προς το παρόν“. Δείτε τι ακριβώς είχε να πει:

Όσον αφορά εμένα, εξακολουθώ να δημιουργώ παιχνίδια προς το παρόν, αλλά φτιάχνω και αυτό το κανάλι στο YouTube

Masahiro Sakurai

Αυτή η ατάκα έπεσε μετά από μια σύντομη συζήτηση σχετικά με ορισμένους ανθρώπους της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών που αποσύρονται από τα φώτα της δημοσιότητας και μερικές φορές αναζητούν μια αλλαγή ρυθμού, ή ακόμη και μετακινούνται σε μια εντελώς νέα βιομηχανία.

Λάβετε υπόψη σας ότι η τελευταία ενημέρωση του Sakurai δεν εγγυάται απαραίτητα κάποιο επερχόμενο τίτλο, οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, είχε διατυπωθεί η άποψη ότι ο Sakurai είχε “ημι-αποσυρθεί” μετά την ολοκλήρωση του Super Smash Bros. Ultimate DLC. Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε νωρίτερα φέτος πως δεν μπορεί να φανταστεί έναν μελλοντικό τίτλο Smash χωρίς τη συμμετοχή του.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση