Ειδήσεις

Ο Gabe Newell της Valve για τις καθυστερήσεις παιχνιδιών: “Η καθυστέρηση είναι μόνο για λίγο, η αποτυχία είναι για πάντα”

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Στο νέο ντοκιμαντέρ της Valve για τον εορτασμό της 25ης επετείου της σειράς Half-Life, ο συνιδρυτής της εταιρείας Gabe Newell μοιράστηκε τις δικές του σκέψεις σχετικά με τις διαφορές μεταξύ ενός καθυστερημένου παιχνιδιού και μιας βιαστικής κυκλοφορίας.

Ο ίδιος το συνόψισε ως εξής: “Η καθυστέρηση είναι μόνο για λίγο, η αποτυχία είναι για πάντα”, όταν αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Valve κατά την προετοιμασία της κυκλοφορίας του Half-Life, οι οποίες τελικά οδήγησαν στην αναβολή της κυκλοφορίας του παιχνιδιού κατά ένα χρόνο.

Θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε να βγάλουμε αυτό το πράγμα με το ζόρι, αλλά δεν είναι η εταιρεία που θέλουμε να είμαστε, δεν είναι οι άνθρωποι που θέλουμε να είμαστε. Δεν είναι αυτή η σχέση που θέλουμε να έχουμε με τους πελάτες μας“.

Η φράση έχει ήδη παρομοιαστεί με “την πιο διάσημη φράση του Miyamoto” (για την οποία ομολογουμένως δεν υπάρχουν πολλές αποδείξεις), όπου υποτίθεται ότι είπε “ένα καθυστερημένο παιχνίδι είναι τελικά καλό, αλλά ένα βιαστικό παιχνίδι είναι για πάντα κακό“.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Gabe Newell έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως είναι μεγάλος θαυμαστής του δημιουργού του Mario και πως τα παιχνίδια του Miyamoto τον έκαναν να γίνει “καλύτερος” προγραμματιστής. Η Valve μάλιστα κυκλοφόρησε το Portal: Companion Collection στο Switch πέρυσι και πρόσφατα ανέφερε πώς το μοντέλο OLED άνοιξε το δρόμο για το Steam Deck OLED.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση