Ειδήσεις

Ο COO της Pokémon Company αναγνωρίζει το πρόβλημα μεταξύ του χρονοδιαγράμματος κυκλοφορίας και της ποιότητας του παιχνιδιού

Ο COO της Pokémon Company αναγνωρίζει το πρόβλημα μεταξύ του χρονοδιαγράμματος κυκλοφορίας και της ποιότητας του παιχνιδιού
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Δεδομένου του γρήγορου ρυθμού με τον οποίο τα παιχνίδια Pokémon έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια (τα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl, Legends Arceus και Scarlet and Violet κυκλοφόρησαν όλα μέσα σε διάστημα 12 μηνών), υπάρχουν φυσικά ανησυχίες στην κοινότητα των οπαδών σχετικά με το αν αυτό μπορεί να επηρεάσει τη συνολική ποιότητα των κύριων παιχνιδιών.

Εξάλλου, το Scarlet and Violet ειδικότερα κυκλοφόρησε με ένα σωρό τεχνικά προβλήματα, πολλά από τα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι και σήμερα, παρά τη δημόσια αναγνώριση και συγγνώμη της ίδιας της Nintendo. Λοιπόν, χάρη σε μια ερώτηση που τέθηκε από το comicbook.com στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pokémon στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, ο COO της The Pokémon Company Takato Utsunomiya επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία έχει “περισσότερες συζητήσεις” σχετικά με το πώς μπορεί να διατηρήσει τον τρέχοντα ρυθμό κυκλοφορίας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι υψηλή.

Ωστόσο δεν αναγνωρίζει άμεσα τα προβλήματα που ανακαλύφθηκαν στο Scarlet and Violet, αλλά φαίνεται ότι η The Pokémon Company έχει τουλάχιστον επίγνωση των προκλήσεων που συνεπάγεται η διατήρηση ενός τόσο παραγωγικού προγράμματος κυκλοφορίας. Το αν αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αφιερώνεται περισσότερος χρόνος στην ανάπτυξη των κύριων τίτλων, τουλάχιστον προς το παρόν, μένει να το δούμε.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση