Nintendo Switch Ειδήσεις

Πλήρεις λεπτομέρειες για τα Resident Evil Revelations 1 και 2!

Πλήρεις λεπτομέρειες για τα Resident Evil Revelations 1 και 2!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ενώ ψάχνετε για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια Resident Evil Revelations για το Switch, τα οποία αναμένεται να βρεθούν στην κονσόλα αυτό το μήνα, βρήκαμε ένα ενδιαφέρον άρθρο από την ιαπωνική πύλη Inside Games. Ο ιστότοπος πήγε με το Resident Evil Revelations και τη συνέχεια του στο Tokyo Game Show πριν από μερικούς μήνες. Μαζί με τις δικές του εντυπώσεις, η Inside Games μίλησε επίσης με τους εκπροσώπους της Capcom. Αυτό ισοδυναμεί με πληροφορίες σχετικά με το ρυθμό καρέ, την ανάλυση, τα controls και άλλα που δεν είχαμε γνωρίσει προηγουμένως.



Η έκδοση Switch των δύο παιχνιδιών Resident Evil Revelations βασίζεται στα παιχνίδια PlayStation 4 και Xbox One που έλαβαν υποστήριξη σε full HD με 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Αυτή η έκδοση έχει υποστήριξη Joy-Con με έλεγχο κίνησης και HD Rumble, αλλά και Joy-Con χρήση που είναι διαθέσιμη μόνο στο Revelations 2. Για άλλη μια φορά όλα τα DLC περιλαμβάνονται ήδη ενώ υποστηρίζει επίσης πολλές γλώσσες τόσο σε φωνή όσο και σε κείμενο. Και τα δύο παιχνίδια έχουν τοπικό co-op και έτσι μπορείτε να παίξετε και με δύο ξεχωριστά συστήματα Switch.

Το πρώτο Resident Evil Revelations διαθέτει ανάλυση 1080p όταν παίζει σε τηλεόραση και ανάλυση 720p σε φορητή λειτουργία. Λειτουργεί επίσης σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Πατώντας το ZL στο Joy-Con, μπορείτε να στοχεύσετε το όπλο σας με τον κουνώντας το Joy-Con. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το αριστερό Joy-Con για reload. Άλλοι έλεγχοι κίνησης περιλαμβάνουν οριζόντια κοπή, για να προσομοιώνουν μια επίθεση με μαχαίρι, και να κουνάτε το Joy-Con κατακόρυφα για γρήγορο reload. Οι έλεγχοι κίνησης είναι προαιρετικοί και μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν από τις ρυθμίσεις επιλογών. Ωστόσο, οι έλεγχοι κίνησης δεν υποστηρίζονται με το Pro Controller.

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα κλασικά controls. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε το όπλο σας με ZR και στη συνέχεια πιέστε το X για να πυροβολήσει.

Το HD Rumble του Switch επιτρέπει πιο λεπτομερείς και σύνθετους κραδασμούς. Θα υπάρξουν νέα είδη δόνησης που δεν ήταν στην έκδοση PlayStation 4 και Xbox One.

Το Resident Evil Revelations 2 τρέχει επίσης σε 1080p όταν παίζει σε τηλεόραση. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό δεν έχει 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο επειδή το παιχνίδι περιλαμβάνει πιο βαριά επεξεργασία. Αλλά τα γραφικά θα πρέπει να είναι αρκετά κοντά στην έκδοση PS4.

Αφήστε μια απάντηση