Άρθρα Ειδήσεις

Νέα και αλλαγές στο ninty.gr!

Νέα και αλλαγές στο ninty.gr!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo τα πάει περίφημα (και) με το Switch, η δυναμική της ανεβαίνει με ρυθμούς ίσως γρηγορότερους και από το Wiiκονσόλα ορόσημο αν μη τι άλλο– και μαζί με όλα αυτά μεγαλώνει και το ninty.gr! Πως; Μα με τη δική σας αμέριστη βοήθεια και συμμετοχή! Αρχικά θα ήθελα ένα θερμό καλωσόρισμα στο νέο μέλος της ομάδας των newsposter, τον γνωστό εδώ και καιρό rockass14!

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή στην Nintendo gaming καθημερινότητα μας.

Ξεκινήσαμε όπως είδατε στα πρότυπα του Splatfest να σας βάζουμε διλήμματα, με τη ψηφοφορία για την “κόντρα” μεταξύ retail και digital αγορών.

Για το τέλος σας κρατήσαμε το καλύτερο: πλέον θα φιλοξενούμε στην κεντρική μας σελίδα δικά σας άρθρα με περιεχόμενο που ΕΣΕΙΣ θα καθορίζετε και επιλέγετε! Μόνη προϋπόθεση το κείμενο, όπως καταλαβαίνετε, να περιέχει ευπρεπή λόγο, στα πλαίσια της καλής διαδικτυακής συμπεριφοράς. Την αρχή με πολυσέλιδο άρθρο – παρέμβαση θα κάνει πασίγνωστο μέλος μας, που θα δείτε την εβδομάδα που μας έρχεται! Στείλτε επομένως τα άρθρα σας με προσωπικό μήνυμα εδώ ή με email εδώ και δείτε τα στην κεντρική μας σελίδα!

Αφήστε μια απάντηση