Ειδήσεις 1

Κλοπή στοιχείων πιστωτικών καρτών χρηστών της Nintendo!

Κλοπή στοιχείων πιστωτικών καρτών χρηστών της Nintendo!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo προειδοποιεί τους Ιάπωνες καταναλωτές να ενεργοποιήσουν τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (two-factor authentication) για την προστασία των πληροφοριών της πιστωτικής τους κάρτας! Ο λόγος; Βάσει της ίδιας της Nintendo Ιαπωνίας εντοπίστηκαν χάκερ που έσπασαν λογαριασμούς της Nintendo και απέκλεψαν πληροφορίες πιστωτικής κάρτας, οδηγώντας σε δόλιες χρεώσεις και κλοπή αν μη τι άλλο ευαίσθητων δεδομένων. Δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό είναι κάποιο μεμονωμένο περιστατικό που αφορά μόνο την Ιαπωνία ή είναι πιο διαδεδομένο, αλλά τα εκατομμύρια των ανθρώπων που διαμένουν στο σπίτι παγκοσμίως λόγω του COVID-19 είναι πρωταρχικοί στόχοι για κλοπή.

Οι παίκτες είναι πιο πρόθυμοι να αγοράσουν ψηφιακά παιχνίδια υπό τις παρούσες συνθήκες από το eShop και αυτό σημαίνει χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Η ενεργοποίηση της ως άνω δικλείδας ασφαλείας είναι μια αρκετά απλή διαδικασία και περιλαμβάνει την εγκατάσταση του Google Authenticator στο κινητό μας για τη δημιουργία τυχαίου κωδικού κάθε φορά που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας ή να κάνετε μια αγορά. Δείτε αναλυτικά ΠΩΣ την ενεργοποιούμε εδώ!

Πηγή είδησης :

1 Comment

    Αφήστε μια απάντηση