Ειδήσεις

Ο Chris Pratt περιμένει περισσότερες ταινίες Mario την επόμενη δεκαετία

Ο Chris Pratt περιμένει περισσότερες ταινίες Mario την επόμενη δεκαετία
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Λίγους μήνες πριν, η Nintendo ανακοίνωσε τη συνέχεια της ταινίας Super Mario Bros. Movie, η πρεμιέρα της οποίας προγραμματίζεται για το 2026.

Σε συνέντευξή του στο GamesRadar+, ο voice actor του Mario στην ταινία, Chris Pratt, μοιράστηκε τις σκέψεις του για το μέλλον της σειράς ταινιών. Ο Pratt αναμένει ότι θα δούμε πολύ περισσότερες ταινίες Mario αλλά και από την Nintendo την επόμενη δεκαετία, αν και δεν μπορούσε να μοιραστεί λεπτομέρειες πέραν αυτού.

“Με ενθουσιάζει πολύ η σκέψη για τον κόσμο του Mario και της Nintendo γενικότερα, νομίζω ότι την επόμενη δεκαετία θα δούμε πολλές ιστορίες που θα βγουν από αυτόν τον κόσμο. Ήμουν ενθουσιασμένος και ευλογημένος που συμμετείχα στην πρώτη και προχωρώντας είμαι ανοιχτός στο να κάνω όσα περισσότερα και όσα λιγότερα θέλουν από εμένα. Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά είμαι εξίσου ενθουσιασμένος με όλους τους άλλους”.

Chris Pratt

Η Nintendo και το Χόλιγουντ αναμφίβολα θα ενδιαφέρονταν να συνεργαστούν σε περισσότερες κινηματογραφικές μεταφορές βιντεοπαιχνιδιών, ειδικά δεδομένου ότι η πρώτη ταινία Super Mario Bros. Movie ήταν η πιο κερδοφόρα ταινία του 2023. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις καθώς έρχονται.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση