Ειδήσεις

Νέοι χαρακτήρες, νέα λειτουργία παιχνιδιού και πολλά άλλα στο επερχόμενο DLC του TMNT: Shredder’s Revenge

Νέοι χαρακτήρες, νέα λειτουργία παιχνιδιού και πολλά άλλα στο επερχόμενο DLC του TMNT: Shredder’s Revenge
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Dotemu και η Tribute Games ανακοίνωσαν ότι το περσινό beat ’em up Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge πρόκειται να αποκτήσει μια ολόκληρη σειρά από εντελώς καλούδια στο επερχόμενο DLC “Dimension Shellshock”.

Το πρώτο ολοκληρωμένο πακέτο DLC του παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, θα είναι μεγάλο. Η κυριότερη προσθήκη είναι ένας ολοκαίνουργιος χαρακτήρας που μπορεί να παίξει κανείς, η Usagi Yojimbo (παραδοσιακά ονομάζεται “Miyamoto Usagi”), ένα κουνέλι με σπαθί που έχει πολεμήσει στο πλευρό των χελωνών τόσο στα κόμικς όσο και στη σειρά κινουμένων σχεδίων.

Το παραπάνω τρέιλερ δείχνει αυτόν τον φρέσκο μαχητή να πηδάει μέσα από πύλες σε μια ένδειξη του άλλου μεγάλου χαρακτηριστικού του DLC: ένα νέο game mode. Δεν έχουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες για αυτή την προσθήκη, εκτός από το γεγονός ότι θα υπάρχει ένα “νέο στυλ μαχών”.

Πέρα από αυτά τα μεγάλα νέα, το “Dimension Shellshock” θα προσθέσει επίσης εναλλακτικούς χρωματικούς συνδυασμούς για όλους τους χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν (συμπεριλαμβανομένων κάποιων ρετρό εμπνευσμένων εμφανίσεων που είδαμε στο τρέιλερ) και μια νέα παρτιτούρα πρωτότυπης μουσικής από τον συνθέτη του soundtrack Tee Lopes.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση