Ειδήσεις

Νέο video για το Pokémon Sleep με τον Snorlax

Νέο video για το Pokémon Sleep με τον Snorlax
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι για το Pokemon Sleep ήταν πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2023. Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και σήμερα μας φέρνει ένα νέο βίντεο που δείχνει ότι το project είναι πηγαίνει καλά! Δείτε το video που ακολουθεί για να περάσετε λίγο χρόνο με έναν Snorlax που … κοιμάται.

Δυσκολεύεστε να έχετε ενέργεια το πρωί; Μήπως η ίδια παλιά ρουτίνα πριν τον ύπνο έχει γίνει κουραστική; Τώρα, μπορείτε να μετατρέψετε τον ύπνο σας σε ψυχαγωγία με το Pokémon Sleep! Το να παίξετε αυτό το παιχνίδι είναι απλό: απλά τοποθετήστε το smartphone σας δίπλα στο μαξιλάρι σας και μετά πέστε για ύπνο. Κάπως έτσι, το πρωινό ξύπνημα γίνεται κάτι για το οποίο ανυπομονείτε!

Η περιπέτειά σου λαμβάνει χώρα σε ένα μικρό νησί, όπου θα διεξάγεις έρευνα για το πώς κοιμούνται τα Pokémon. Θα συνεργαστείς με τα μεγάλα Snorlax που ζουν στο νησί και τη Neroli, μια καθηγήτρια που μελετά το στυλ ύπνου των Pokémon.

Τοποθετήστε το smartphone σας δίπλα στο μαξιλάρι σας όταν πάτε για ύπνο για να καταγράψετε και να μετρήσετε τον ύπνο σας. Όσο περισσότερο κοιμάστε, τόσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία σας το πρωί και τόσο περισσότερα Pokémon θα δείτε να εμφανίζονται γύρω από το Snorlax.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση