Ειδήσεις

Νέο Star Wars event “Find The Force” στο Fortnite

Νέο Star Wars event “Find The Force” στο Fortnite
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Σήμερα είναι η Ημέρα του Πολέμου των Άστρων και για να γιορτάσει αυτό το ετήσιο γεγονός, το free-to-play battle royale Fortnite κυκλοφόρησε μια ειδική ενημέρωση με νέα στοιχεία gameplay, unlockables και αντικείμενα στο Item Shop.

Κατά τη διάρκεια του event “Find the Force” – που θα λάβει χώρα από τώρα έως τις 23 Μαΐου, θα ανοίξουν διάφορα ρήγματα στο νησί. Σε αυτά τα ρήγματα θα σας παρουσιαστούν ολογράμματα των χαρακτήρων του Star Wars Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker και του Sith Lord Darth Maul, οι οποίοι θα εκπαιδεύσουν τον παίκτη στους τρόπους της Δύναμης.

Μόλις τελειώσετε με την εκπαίδευση, θα βγείτε με το δικό σας φωτόσπαθο (χρώματος πράσινου, μπλε ή κόκκινου) και μια σειρά από ικανότητες της Δύναμης, όπως Push, Pull και Throw.

Είτε είστε έμπειρος παίκτης του Fortnite είτε νέος στο παιχνίδι, και ακόμη και αν μισείτε την άμμο, πρέπει να επισκεφθείτε το νησί για την τελευταία συνεργασία του Star Wars και του Fortnite“.

Θα υπάρξουν επίσης κάποια άλλα events και quests που θα λάβουν χώρα στο νησί εμπνευσμένα από τις prequel ταινίες. Μαζί με αυτό υπάρχουν και οι επιπλέον στολές χαρακτήρων στο Item shop για τους Anakin Skywalker, Padmé Amidala και Clone Troopers καθώς και κάποια άλλα θεματικά είδη, επίσης.

Αφήστε μια απάντηση