Ειδήσεις

Μουσείο δημιουργεί γιγαντιαίο “Donkey Kong” arcade με τη βοήθεια της Nintendo

Μουσείο δημιουργεί γιγαντιαίο “Donkey Kong” arcade με τη βοήθεια της Nintendo
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Strong National Museum of Play στη Νέα Υόρκη αποκάλυψε ένα τεράστιο arcade Donkey Kong που έχει ύψος 6 μέτρα! Ο Donkey Kong συμπρωταγωνιστεί στη Mario ταινία που παίζεται στους κινηματογράφους, οπότε είναι λογικό να αποκτήσει και μια εξίσου γιγαντιαία καμπίνα arcade.

Το μουσείο ανέφερε σε ένα tweet ότι η Nintendo βοήθησε πραγματικά με το τεράστιο arcade, κάτι που είναι λογικό, καθώς η εταιρεία προσέχει πέραν του δέοντως ίσως τις IPs της.

Το εντυπωσιακά μεγάλο arcade cabinet θα είναι διαθέσιμο για πραγματικό παιχνίδι από τους επισκέπτες του μουσείου μόλις εγκατασταθεί πλήρως στις 30 Ιουνίου. Όπως μπορείτε να δείτε στο σχέδιο, υπάρχουν joystick/buttons σε κανονικό ύψος, ώστε να μην χρειάζεται να ανεβείτε σε … σκάλα για να φτάσετε το joystick και τα κουμπιά.

Το Strong National Museum of Play είναι αφιερωμένο στο gaming σε όλες τις μορφές του και φιλοξενεί το World Video Game Hall of Fame. Κάθε χρόνο, το μουσείο εισάγει νέα παιχνίδια σε αυτό το Hall of Fame, με το 2022 να δέχεται κλασικά παιχνίδια όπως το The Legend of Zelda: Ocarina of Time και το Dance Dance Revolution.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση