Ειδήσεις

Κλέφτης αρπάζει κάρτες Pokémon αξίας σχεδόν 16 χιλιάδων δολαρίων!

Κλέφτης αρπάζει κάρτες Pokémon αξίας σχεδόν 16 χιλιάδων δολαρίων!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολλές κλοπές ανά τον κόσμο με Pokémon, με μια μεγάλη απόπειρα ληστείας να έχει αποτραπεί μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Δυστυχώς, αυτή τη φορά, έχουμε μια ιστορία κάποιου που έχει ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά από ληστείες… μέχρι τώρα.

Ένας 25χρονος άνδρας στην Ιαπωνία τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτος για κλοπή καρτών Pokémon αξίας άνω των 16 χιλιάδων δολαρίων σε μια σειρά κλοπών. Σύμφωνα με τις αρχές, φαίνεται ότι ο κλέφτης είχε “χτυπήσει “ξαλαφρώσει” πολλά καταστήματα, αλλά δεν τον ανακάλυψαν μέχρι την πιο πρόσφατη ληστεία του.

Ο άνδρας φαίνεται ότι εισέβαλε σε ένα κατάστημα στη 1 τα ξημερώματα και έκλεψε 74 διαφορετικές κάρτες Pokemon, με μία από αυτές να αξίζει πάνω από 1.200 δολάρια. Όταν οι υπάλληλοι έφτασαν στο κατάστημα αργότερα το πρωί, παρατήρησαν τα πράγματα σε κατάσταση αταξίας, οπότε στράφηκαν στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να δουν τι συνέβη. Ευτυχώς, το υλικό ήταν αρκετά καλό ώστε οι αρχές να κυνηγήσουν τον δράστη.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι του άνδρα, αυτός παραδέχτηκε ότι έκλεψε τις κάρτες Pokémon και συνελήφθη. Επιπλέον, ο ύποπτος παραδέχτηκε ότι είχε βάλει στόχο και άλλες τοποθεσίες.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση