Ειδήσεις

Κατά 75% έτοιμη η Mario ταινία!

Κατά 75% έτοιμη η Mario ταινία!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Όταν η Nintendo αποκάλυψε το καστ της ταινίας κινουμένων σχεδίων Super Mario , πολλοί fans έμειναν έκπληκτοι βλέποντας ότι η “εξαπανέκαθεν” φωνή του Mario, ο Charles Martinet, είχε αντικατασταθεί από τον αστέρα του Χόλιγουντ, Chris Pratt. Έκτοτε, έχουν εκφραστεί ανησυχίες σχετικά με τον ρόλο του Mario στην πρώτη του ταινία κινουμένων σχεδίων για πολλούς λόγους .

Έχουμε ακούσει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Illumination και τον συμπαραγωγό της ταινίας Chris Meledandri να υπερασπίζεται αυτό το casting στο παρελθόν – σημειώνοντας πόσο «απίστευτη» είναι η φωνή του και τώρα λαμβάνουμε την ίδια διαβεβαίωση ξανά.

«Ο Chris επιλέχθηκε επειδή πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να δώσει μια εξαιρετική ερμηνεία ως Mario. Και τώρα που έχουμε κάνει περίπου 15 ηχογραφήσεις και η ταινία έχει τελειώσει κατά τα τρία τέταρτα, λέω ξεκάθαρα ότι μου αρέσει η ερμηνεία του ως Mario», είπε ο Meledandri . Είπε ότι λαμβάνοντας υπόψη ότι είχε «ιταλοαμερικανική κληρονομιά, θα μπορούσε να πάρει αυτή την απόφαση χωρίς να ανησυχεί μήπως προσβάλει Ιταλούς ή Ιταλοαμερικανούς». «Νομίζω ότι θα πάμε μια χαρά. Ειδικά επειδή ο Chris έχει μια τόσο δυνατή απόδοση».

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση