Ειδήσεις

Ίσως το πιο ανόητο παιχνίδι Nintendo Switch είναι αυτό!

Ίσως το πιο ανόητο παιχνίδι Nintendo Switch είναι αυτό!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Είμαστε όλοι μεγάλοι οπαδοί του Nintendo Switch, ωστόσο κάποια πράγματα είναι … ανόητα! Το “Oops, No Paper!” πρέπει να είναι το πιο ανόητο παιχνίδι Nintendo Switch που έχουμε συναντήσει. Πρόκειται για ένα απλό platform puzzle με μια απολαυστικά (?) παράξενη αποστολή: να παραδώσετε ένα ρολό τουαλέτας σε έναν απελπισμένο χρήστη τουαλέτας – αλλά υπάρχει μια παγίδα !

Όπως προείπαμε πρέπει να παραδώσετε ένα ρολό χαρτί τουαλέτας σε έναν επιχειρηματία που έχει κολλήσει στην τουαλέτα χωρίς χαρτί. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να οδηγήσετε το ρολό μέσα από έναν λαβύρινθο γεμάτο εμπόδια – χρησιμοποιώντας ένα πραγματικό ρολό τουαλέτας για να το κάνετε αυτό. Πώς; Βάζετε ένα από τα Joy-Cons του Switch στο ρολό τουαλέτας και, ορίστε, έχετε το πιο cool (?) αξεσουάρ .

Τα Joy-Cons του Switch διαθέτουν ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης που ανιχνεύουν προς τα πού κινούνται. Αυτό σημαίνει ότι αν τοποθετήσετε ένα μέσα σε ένα ρολό τουαλέτας και το κυλήσετε, μπορείτε να μετακινηθείτε στο παιχνίδι. Θα χρειαστείτε επίσης μερικά ακόμη αξεσουάρ: ένα κομμάτι ξύλο ή ένα ανθεκτικό χαρτόνι για να τυλίξετε το ρολό τουαλέτας και λίγο βαμβάκι για να κρατήσετε το Joy-Con ασφαλές μέσα στο ρολό.

Αφήστε μια απάντηση