Ειδήσεις

Η Taito Corporation προετοιμάζεται για τους εορτασμούς της 70ης επετείου το 2023

Η Taito Corporation προετοιμάζεται για τους εορτασμούς της 70ης επετείου το 2023
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η διάσημη εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Taito Corporation – γνωστή για θρυλικές επιτυχίες arcade όπως το Space Invaders και το Bubble Bobble – θα γιορτάσει την 70ή επέτειό της στις 24 Αυγούστου 2023. Για να προετοιμαστεί για αυτό το επικό ορόσημο, η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει ανοίγοντας έναν ιστότοπο και έναν ειδικό λογαριασμό στο Twitter:

Η Taito ιδρύθηκε το 1953 από τον Michael Kogan. Έγινε γνωστή με αυτόματους πωλητές και jukebox ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στα ηλεκτρομηχανικά παιχνίδια τη δεκαετία του ’60. Ακολούθησε η είσοδός της στην αγορά των arcade με βιντεοπαιχνίδια το 1973 – με τον Tomohiro Nishikado να δημιουργεί το 1978 το δημοφιλές shoot ’em up Space Invaders.

Εκτός από κάποιες τοπικές προωθητικές ενέργειες στην Ιαπωνία, όπως δώρα και εκδηλώσεις σε εστιατόρια, δεν είναι σαφές σε αυτό το στάδιο τι ακριβώς έχει σχεδιάσει η Taito για τον μεγάλο εορτασμό της 70ης επετείου της. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εταιρείας κατά το περασμένο έτος ήταν το μίνι arcade cabinet της – το Egret II Mini.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση