Ειδήσεις

Η ταινία Mario βελτιώνει τους χαρακτήρες που δεν είχαν “σπουδαία προσωπικότητα”

Η ταινία Mario βελτιώνει τους χαρακτήρες που δεν είχαν “σπουδαία προσωπικότητα”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Από τότε που ανακοινώθηκε αρχικά, ήμασταν όλοι περίεργοι για το πώς η Nintendo και η Illumination θα έφερναν τον κόσμο του Mario στη μεγάλη οθόνη. Από τα trailer της The Super Mario Bros. Movie που έχουμε δει μέχρι στιγμής, φαίνεται σίγουρα ότι έχουν κάνει καλή δουλειά. Οι κινηματογραφικές μεταφορές των χαρακτήρων έχουν αρκετά κοινά με τα βιντεοπαιχνίδια , αλλά υπάρχουν και κάποιες διασκεδαστικές ανατροπές για να κρατήσουν το ενδιαφέρον.

Αυτή τη διαδικασία μεταφοράς των εμβληματικών χαρακτήρων από το παιχνίδι στην μεγάλη οθόνη ανέφερε ένας από τους σκηνοθέτες της ταινίας, ο Michael Jelenic, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Animation Magazine. Ο Jelenic έπλεξε το εγκώμιο του για το καστ της ταινίας, στο οποίο δήλωσε ότι είχε τη δύσκολη δουλειά να δώσει ζωή στους χαρακτήρες των βιντεοπαιχνιδιών που “δεν έχουν ιδιαίτερη προσωπικότητα“.

Το να λέμε ότι ο Mario και η παρέα του δεν έχουν ιδιαίτερη προσωπικότητα μπορεί να φαίνεται λίγο σκληρό, αλλά φανταζόμαστε ότι το βάθος του χαρακτήρα που παρουσιάζεται πχ στο Super Mario Odyssey είναι μόνο ένα κλάσμα αυτού που απαιτείται για να μεταφέρει τα συναισθήματα μιας ταινίας με πλοκή.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση