Ειδήσεις

Η Square Enix θα είναι “επιθετική στην εφαρμογή” της AI στο μέλλον

Η Square Enix θα είναι “επιθετική στην εφαρμογή” της AI στο μέλλον
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο πρόεδρος της Square Enix, Takashi Kiryu, αποκάλυψε ότι η εταιρεία θα είναι “επιθετική στην εφαρμογή” της τεχνητής νοημοσύνης στα τμήματα ανάπτυξης περιεχομένου και εκδόσεων στο μέλλον, αφού εξήρε την τεχνολογία σε ένα πρωτοχρονιάτικο γράμμα .

Η επιστολή που δημοσιεύτηκε την 1η Ιανουαρίου 2024, περιγράφει τις καινοτομίες της βιομηχανίας και το όραμα του Kiryu για την Square Enix στο μέλλον. Συγκεκριμένα με την τεχνητή νοημοσύνη, αναφέρει ότι “η δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να αναδιαμορφώσει αυτό που δημιουργούμε, αλλά και να αλλάξει ριζικά τις διαδικασίες με τις οποίες δημιουργούμε, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού“.

Στη συνέχεια, ο Kiryu παρουσιάζει τους στόχους της Square Enix, καθώς κινείται προς το 2024, δηλώνοντας την πρόθεσή του να αυξήσει την ανταλλαγή γνώσεων στην εταιρεία, να βελτιστοποιήσει την κατανομή των πόρων, να προωθήσει την παγκόσμια συνεργασία και άλλα συναρπαστικά μέσα για τη διεξαγωγή σοβαρών επιχειρήσεων.

Σε μια ανησυχητική αλλά όχι εντελώς μη-αναμενόμενη παράγραφο, αναφέρει στη συνέχεια ότι η Square Enix θα είναι “επιθετική στην εφαρμογή” της τεχνητής νοημοσύνης τόσο για βραχυπρόθεσμα όσο και για μακροπρόθεσμα μέσα:

Σκοπεύουμε επίσης να είμαστε επιθετικοί στην εφαρμογή της ΤΝ και άλλων τεχνολογιών αιχμής τόσο στην ανάπτυξη περιεχομένου όσο και στις βασικές μας λειτουργίες. Βραχυπρόθεσμα, στόχος μας θα είναι να βελτιώσουμε την παραγωγικότητα της ανάπτυξης και να επιτύχουμε μεγαλύτερη πολυπλοκότητα στις προσπάθειες μάρκετινγκ. Μακροπρόθεσμα, ελπίζουμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε νέες μορφές περιεχομένου για τους καταναλωτές, καθώς πιστεύουμε ότι η τεχνολογική καινοτομία αντιπροσωπεύει επιχειρηματικές ευκαιρίες“.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση