Ειδήσεις

Η σειρά Zelda είναι το επόμενο franchise που οι fans θέλουν να δουν στο σινεμά

Η σειρά Zelda είναι το επόμενο franchise που οι fans θέλουν να δουν στο σινεμά
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Κάποτε υπήρχε μια εποχή που οι ταινίες βασισμένες σε βιντεοπαιχνίδια ήταν οι μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες, αλλά αυτό έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό χάρη στην εμπορική επιτυχία των ταινιών που βασίζονται στο Resident Evil , το Sonic και το Pokémon . Το πιο πρόσφατο παιχνίδι που κυκλοφόρσηε στις κινηματογραφικές αίθουσες είναι το Uncharted της Sony , το οποίο, παρά κάποιες χλιαρές κριτικές , έχει αποδώσει αρκετά καλά ώστε να πυροδοτήσει συζητήσεις για τη μετατροπή του σε ένα πλήρες franchise ταινιών .

Φυσικά, η Nintendo δεν είναι ξένη στην ιδέα μεταφοράς των gaming franchises της σε ταινίες, για να επεκτείνει την εμβέλειά της. Η εταιρεία ήταν αναμφισβήτητα μπροστά από το παιχνίδι, κυκλοφορώντας το πλέον cult classic The Wizard και την στα όρια του άθλιου ταινία Super Mario Bros. στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Πιο πρόσφατα, το Detecive Pikachu τράβηξε τα πλήθη και υπάρχει μια νέα ταινία Super Mario Bros σε παραγωγή.

Αλλά ποιες σειρές βιντεοπαιχνιδιών θέλουν οι fans να δουν στη συνέχεια στη μεγάλη οθόνη; Λοιπόν, μπορεί να μην είναι τεράστιο σοκ πως μάθαμε ότι η σειρά Zelda ήταν στην κορυφή μιας πρόσφατης δημοσκόπησης που διεξήχθη από το FandomSpot , η οποία έθεσε σε 2.000 παίκτες αυτή ακριβώς την ερώτηση.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση