Ειδήσεις

Η Outright Games μοιράζεται τον ενθουσιασμό της για τον διάδοχο του Switch, λέγοντας ότι θα δημιουργήσει μια “εντελώς νέα ευκαιρία”

Η Outright Games μοιράζεται τον ενθουσιασμό της για τον διάδοχο του Switch, λέγοντας ότι θα δημιουργήσει μια “εντελώς νέα ευκαιρία”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι οπαδοί της Nintendo και οι gamers γενικότερα είναι ενθουσιασμένοι με την επόμενη κονσόλα που θα βγάλει η Nintendo μετά το Switch. Οι φήμες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια συσκευή που μοιάζει πολύ με το Switch από άποψη μορφής και λειτουργικότητας, αλλά με πολύ βελτιωμένη τεχνολογία. Με πάνω από 133 εκατομμύρια κατόχους Switch, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα μεγάλο μέρος αυτής της ομάδας θα θέλει να μεταπηδήσει και στον διάδοχο του Switch. Φαίνεται ότι οι developers και οι pubs είναι εξίσου ενθουσιασμένοι.

Ενώ καμία εταιρεία δεν μιλάει για λεπτομέρειες όσον αφορά τον διάδοχο του Switch, ένας εκδότης είναι πρόθυμος να μοιραστεί τον γενικό ενθουσιασμό του για την πλατφόρμα. Σε συνέντευξή του στο Venturebeat, ο Nick Button-Brown, πρόεδρος της Outright Games, μίλησε για το ενδιαφέρον της εταιρείας για τον επόμενο γύρο hardware της Nintendo. Αν ο Button-Brown γνωρίζει λεπτομέρειες δεν το αναφέρει, αλλά είναι σαφώς πρόθυμος να ακολουθήσει τη Nintendo και στην επόμενη πλατφόρμα της.

Προφανώς, το Switch 2 έρχεται. Λατρεύουμε το Switch 2. Το Switch 2 θα είναι φανταστικό και θα δημιουργήσει μια εντελώς νέα ευκαιρία. Ένας γονέας αγοράζει ένα Switch 2 για τα μεγαλύτερα παιδιά, αλλά τα μικρότερα παιδιά παίρνουν το Switch. Αυτό είναι σπουδαίο για εμάς, επειδή τότε τα μικρότερα παιδιά θέλουν να παίξουν Paw Patrol. Μας αρέσουν οι κονσόλες που παραδίδονται από χέρι σε χέρι.

[Nick Button-Brown, πρόεδρος της Outright Games,]

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση