Ειδήσεις

Η Nintendo θα συζητήσει για τα επερχόμενα παιχνίδια του Switch “την κατάλληλη στιγμή”

Η Nintendo θα συζητήσει για τα επερχόμενα παιχνίδια του Switch “την κατάλληλη στιγμή”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Nintendo είχε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο 2020. Με λειτουργικά κέρδη έως και 98%, το Animal Crossing: New Horizons να φτάνει τα 31 εκατομμύρια πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 87% στην Ιαπωνία, η πρόσφατη οικονομική έκθεση της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι τα πήγε εξαιρετικά καλά τον τελευταίο καιρό. .

Παρ ‘όλα αυτά, δεν έχουμε ακούσει πολλά για την επερχόμενη σειρά τίτλων για το 2021. Το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury έρχεται την επόμενη εβδομάδα και το νέο Pokémon Snap θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, αλλά – εκτός του Bravely Default II – τα τρέχοντα σχέδια της Nintendo είναι μηδαμινά!

Συζητώντας αυτά τα οικονομικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης , τέθηκε ένα ερώτημα σχετικά με τα επερχόμενα παιχνίδια της Nintendo για το επόμενο οικονομικό έτος. Απαντώντας σε αυτό, ο πρόεδρος της Nintendo Shuntaro Furukawa επιβεβαίωσε:

Η σειρά τίτλων μας την επόμενη οικονομική χρήση είναι ένα θέμα που θα συζητήσουμε την κατάλληλη στιγμή. Έχουμε ήδη ανακοινώσει τα σχέδιά μας για την κυκλοφορία του Super Mario 3D World + Bowser’s Fury τον Φεβρουάριο, ακολουθούμενο από το MONSTER HUNTER RISE τον Μάρτιο και το νέο Pokémon Snap τον Απρίλιο. Όπως πάντα, ετοιμάζουμε μια ποικιλία τίτλων για τους καταναλωτές κατά την επόμενη χρήση.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση