Ειδήσεις

Η Nintendo παρέτεινε την προθεσμία για την εξαργύρωση κωδικών παιχνιδιών Wii U και 3DS eShop

Η Nintendo παρέτεινε την προθεσμία για την εξαργύρωση κωδικών παιχνιδιών Wii U και 3DS eShop
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo έκλεισε τα eShops του Wii U και του 3DS τη Δευτέρα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πλέον αδύνατο να αγοράσετε ψηφιακά παιχνίδια σε οποιοδήποτε από τα δύο συστήματα.

Ωστόσο, ένα νέο tweet από τον επίσημο ιαπωνικό λογαριασμό εξυπηρέτησης πελατών της Nintendo ανακοίνωσε μια τελευταία περίοδο χάριτος για τους παίκτες που έχουν ακόμα εκκρεμείς κωδικούς παιχνιδιών ή DLC στο eShop για εξαργύρωση.

Σύμφωνα με τη Nintendo, η δυνατότητα εξαργύρωσης κωδικών παιχνιδιών σταμάτησε εννέα ώρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, οπότε παρατείνει την προθεσμία για να το αναπληρώσει.

“Οι πωλήσεις προϊόντων (λογισμικό λήψης, πρόσθετο περιεχόμενο και αντικείμενα εντός παιχνιδιού) στη σειρά Nintendo 3DS και στο Wii U eShop τερματίστηκαν στις 9 π.μ. σήμερα”, αναφέρει το tweet. “Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύχρονη πελατεία σας.

“Επιπλέον, μετά τις 00:00 της 28ης Μαρτίου (Τρίτη), δεν ήταν δυνατή η εξαργύρωση κωδικών λήψης. Αυτό ήταν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, οπότε παρατείναμε την εξαργύρωση μέχρι τις 13:30 της 4ης Απριλίου (Τρίτη). Παρακαλούμε να εξαργυρώσετε ξανά από το Nintendo 3DS / Wii U eShop. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση“.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση