Ειδήσεις

Η Nintendo και Google συνεργάζονται για το επόμενο μεγάλο project τους!

Η Nintendo και Google συνεργάζονται για το επόμενο μεγάλο project τους!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo, φημολογείται ότι συνεργάζεται με τον τεχνολογικό κολοσσό Google σε ένα συναρπαστικό νέο εγχείρημα – ένα σετ εικονικής πραγματικότητας (VR). Αν και η συνεργασία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, μια αξιόπιστη πηγή υποδηλώνει ότι βρίσκεται στα σκαριά. Αν αληθεύει, αυτή η συνεργασία θα μπορούσε ενδεχομένως να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών.

Αν και οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες, ένας insider έχει υπαινιχθεί την πιθανότητα ενός VR headset σχεδιασμένου από τη Nintendo. Ο ιαπωνικός τεχνολογικός κολοσσός συνεργάζεται με τη θυγατρική εταιρεία της Google “Raxium”. Η Raxium είναι ένας από τους ηγέτες του κλάδου στα πάνελ MicroLED. Είναι γνωστή για την οικονομική και ενεργειακή της απόδοση.

Αυτό το VR headset φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει για το επερχόμενο Nintendo Switch 2. Όπως τα περισσότερα VR, το VR της Nintendo είναι κατασκευασμένο για χρήση στο σπίτι σας και όχι στον έξω κόσμο.

Ενώ αυτές οι φήμες είναι δελεαστικές, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Ωστόσο, αν η Nintendo και η Google ενώσουν τις δυνάμεις τους, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια πρωτοποριακή στιγμή στον κόσμο του gaming και της τεχνολογίας.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση